Ga naar inhoud

Cynne

Members
 • Aantal items

  8282
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Statusupdates die geplaatst zijn door Cynne

 1. allemaal beestjes .... muizen, katten, paardjes ... om me heeeeeeen :)

 2. allemaal beestjes .... muizen, katten, paardjes ... om me heeeeeeen :)

 3. Mja met mij gaat alles ook zijn gangetje behalve dan dat ik het nog altijd wat moeilijk heb met het verlies van Roefel. Sinds hij weg is, lijkt het wel alsof ik me niet meer aan dingen wil binden. Ik neem overal een afstand van. De katten, de paarden, mijn nichtje. Ik zie ze allemaal wel graag maar merk aan mezelf dat ik het maar tot op zeker hoogte toelaat.

  Verder stort ik me ook op mijn werk. Dat helpt toch altijd even.

  Toch gek he, wat het verlies van een konijn met je kan doen.

 4. Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje?

 5. Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje?

 6. Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje? Sorry dat ik je smsjes niet het beantwoord, had het druk met school en even een dipje over Roefel van de week.

 7. Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje?

 8. Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje?

 9. Cynne

  Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje?

 10. Lang geleden maar ik ben er nog hoor, al is het op de achtergrond en nu ik hier toch ben kom ik gelijk even bij jouw kijken. Alles goed maatje?

 11. Dat kwam vijf jaar geleden uit AVEVE. Maar ik vrees dat ze dat nu niet meer zullen hebben. Er zijn ook mooie kooien op bunnybunch die je kan bestellen hoor.

 12. Bedankt voor de verjaardagswensen :)

 13. Bedankt voor de verjaardagswensen :)

 14. Hey hoe ben je eigenlijk op die naam Feline gekomen? Het moet nu lukken dat mijn zus net bevallen is in januari van een dochtertje dat ook Feline heet.

 15. Kga je pm'n :)

 16. Cynne

  DANKJEWELLL!! Kheb er drie besteld.

 17. Cynne

  aj aaaaj ik snap niks van de tshirt bestelling. Postbank wat is dat voor iets? Hoe betaal ik dat nu? Heb je geen normaal iban nummer ofzo?

 18. ik doe mijn best! misschien want als bart werkt gaat het niet en misschien zit ik in Oostenrijk dan.

 19. hey jij daar. Ken je me nog? Hoe gaat het met mijn frummelnijntje waar ik zo gek op was. Heeft ie het nog steeds goed bij zijn thuis?

 20. Cynne

  Ik doe mijn best voor Animal Event maar veel hangt af van hoe Bart werkt dan en waar ik zit. Misschien zit ik wel op een berg in Oostenrijk met de skireis van school. Wij gaan met school in de vakantie.

 21. Cynne

  trouwens op 10 000 berichten vier ik mijn pensioen hier pas dus nog ff te gaan :)

 22. Cynne

  Met mij ook niet geweldig. Ik ben bezig met mri's en ecg's en het is toch niet allemaal even prettig nieuws. Herstel goed van je val. Ik zal binnen een aantal maanden ook weer het zadel ingaan en dan hoop ik toch te blijven zitten. x

 23. hey gekkerd! Ik was hier en wou je dat maar even laten weten!

 24. waar hang jij tegenwoordig uit! Kom ik eens kijken ben je der ni!

 25. hey chacha nou kom ik is online. Ben je der ni! Hoe gaat het? Jij bent vast al gegroeid als kool. Hoe oud was je nu ook weer elf ofzo?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .