Ga naar inhoud

boeffie

Members
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over boeffie

 • Titel
  BB newbie
 1. Net even de keutels bekeken. Er liggen 2 soorten dus vermoed dat ze allebei wel keutelen. Liggen wat liggers normale keutels en donkerder iet kleinere keutels. Maar in combinatie met dat ze weer dingen eet zal er toch geen verstopping (meer) zijn?
 2. Ze is gelukkig weer zelf gaan eten. Ging vanochtend eerst aan het stro en nu ook aan de citroen mellise, gras en paardebloem. Ze ligt ook niet meer de hele tijd. Dus denk dat het wel weer goed komt. Maar heb van dierenarts alleen noacam 1x daags 1,6 ml (hoeft vanavond pas omdat ze gister avond bij dierenarts pijnstilling gekregen had) en citral drops 3x daags 1ml mee gekregen. Maar zal de keutels goed in de gaten houden. En de eetlust natuurlijk..
 3. Hoi allemaal, Gister merkte ik dat mijn konijn Vlekkie nuineens niet meer zichzelf was. Wilde niet eten en zat alleen nog maar in het nacht hok. Water en voer voor de neus gehouden toen. Heeft veel gedronken toen zat daarna raar te trillen. Eten wilde ze niet. Haar naar binnen gehaald en wat gewerkte brokjes gegeven. Zat daarna weer te trillen. Wilde binnen wel blaadje basilicum eten maar laag verder alleen te liggen. Omdat het al 20 uur was toch maar naar dierenarts gegaan toen. Helaas niet mijn eigen maar de dienstdoende dierenarts. Deze heeft haar buik gevoeld en vind dat ze ge
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .