Ga naar inhoud

Pipje

Members
  • Items

    123
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pipje

  1. @ dieseltje

    het gaat mij er niet om dat het niet goede hooi is, maar of het grotere strengen hooi zijn. Omdat ik nu steeds alleen maar gruis heb. En dat eten mijn konijntjes niet:)

    @ dollie

    haha nee het was niet mijn bedoeling om hooi uit engeland te bestellen:P

    maar die hooi op je plaatjes zulk lang hooi bedoel ik wel:)

  2. Ja, want ik haa niet de vorige keer maar de keer daarvoor ook een langer pak en dat was wel gewoon lang hooi, maar ik weet niet meer waar ik dat vandaan heb gehaald:p

    Ik heb nu twee keer Beaphar gekocht bij twee verschillende dierenwinkels.

    Waar koop jij je hooi als ik vragen mag?

    Is dat bij een winkel die ook wel in Groningen kan zitten?

  3. Nou, die heb ik nu twee keer gekocht en ik krijg steeds alleen maar gruis, echt kleine stuifstukjes.

    En mn konijnen willen het ook niet eten, terwijl ze de wat grotere sprieten hooi wel gewoon eten.

    Maargoed, dat kan natuurlijk ook weer aan de Beaphar die ik heb liggen, ik wist niet dat er verschillende waren, wel verschil in smaakjes die er doorheen zitten, maar dat zit vaak ook in dezelfde soort verpakking en zijn ook alleen maar kleine stukjes.

  4. Bedantk voor je suggestie, maar haha ik ken geen boer, die ook echt het van beoefend, meer hobby boeren of mensen die gewoon op een boerderij wonen maar geen boer zijn:P En ik woon in het centrum van Groningen:p

    Heeft iemand ervaring met welkoop hooi?

  5. Ik wil even wat vragen over hooi.

    Ik heb nut wee keer achter elkaar dat ik een pak hooi koop waar eigenlijk alleen maar heel kleine stukjes inzitten.

    En mijn konijnen eten dit ook bijna niet, en het geeft heel veel troep in huis.

    Want als je het in de ruif doet, valt de helft er meteen weer tussenuit.

    Weet iemand waar je het beste hooi kunt kopen in Groningen?

    Gewoon van die lange bredere stukjes?

    Alvast bedankt!

  6. Ik baal echt dat ik geen eerste hulp bij zieke konijnendoos heb. Morgen gelijk maar aanschaffen. Heb nu verder ook geen spuitje ofzo in huis. Ik heb het noodnummer van een KK dierenarts net opgeschreven. Ik ben een keer met Dinky naar een da geweest voor castratie, maar die was geen kk en kostte me veel geld niet dat dat veel uitmaakt, maar als je geld kunt sparen... Dus ga nu liever naar een andere morgen, of als het echt nodig is straks of vannacht. Weet wel dat ik niet veel slaap ga krijgen vannacht..

  7. Nou in ieder geval toen ik ontdekte dat hij zo stil in een hoekje zat, toen gaf ik hem appel, niet dwingend maar dat wilde hij niet.. Hij haart ook enorm uit. Heb hem nu in de kooi op tafel staan.

    Op handdoeken en hij ligt op een kruik.. Mijn vriend geeft hem water..

  8. Ik heb een vermoeden dat mijn konijn Dinky, last van gas heeft.

    Hij zit stil in een hoekje in zn hok, waar hij al al lang uit mocht. Normaal gesproken is hij heel ondernemend. Hij eet ook niks meer, proberen hem nu te laten drinken

    Ook zit hij steeds wel een beetje met zn kont omhoog. Ik heb me wel ingelezen over gasvorming. Maar kan nu niet meer naar de dierenarts, wat is nu het beste wat ik kan doen? Zn vriendinnetje maalt er ook niet zoveel om. Morgenochtend probeer ik gelijk de dierenarts, ook al lijkt hij beter.

  9. Bij mij verschilt de plas ook altijd, de ene keer is het dun en de andere keer wel dik en een beetje troebel wit-gelig.. vind het ook we raar. Maar dit hebben mijn konijnen vanaf het begin a en gebruik geen antibiotica ofzo..

  10. Ze eten alles wat maar los en vast zit, maar ik denk dat ik wat ga minderen met de biks zodat ze wat meer hooi gaan eten. Ze zijn echt dol op biks. Het is geen raszuivere dwerg, het is een kruising tussen een teddy dwerg en een dwerg albino, en komt uit een oeps nestje.

    Voor zover ik weet heeft mijn voedstertje bijna geen BDK's of ze eet ze op voordat ik het zie. Maar zij heeft wel de meeste "normale" keuteltjes.

  11. Mijn mannetjes konijn heeft nogal veel blindedarm keutels, en hij eet ze niet op. Ze stinken echt heel erg en blijven overal op ons laminaat en in de kooi plakken. Ze krijgen hooi en biks te eten. Eerst kregen ze ook wel witlof en peterselie maar daarvan kreeg Dinkie ( rammetje ) nog meer blindedarm keutels, dus daar zijn we nu maar mee gestopt.

    Heeft iemand enig idee of dat zo hoort te stinken? En is het normaal dat mijn mannetjes konijn zijn keutels niet op eet, maar er juist graag in ligt? Mijn hele kamer ruikt ernaar en ik blijf het maar opruimen, dus het is best wel irritant. Met mijn vorige konijn Pip had ik hier nooit last van.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .