Ga naar inhoud

Joiice&Charliie

Members
 • Aantal items

  1067
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Joiice&Charliie

 1. Halllo iedereen!

  Ik ben terug, na een tijdje lang weggeweest te zijn ;) Ondertussen is er heel wat gebeurt!

  Mijn lieve dametje Charlie is verhuist omdat ik op internaat ben gegaan dit jaar maar voor volgend schooljaar is dit afgeschaft! Ik zou heel graag Charlie terug in huis nemen maar doordat we nu op een apartement wonen gaan mijn ouders hier niet mee akkoord. Er zijn plannen om volgend jaar terug te verhuizen naar een huis met een tuin en dan was er de belofte dat ik ze terug mocht nemen, fingers crossed!

  Ik mocht van mijn mama wel een kleiner diertje in huis nemen dan een konijn, dus nu begint het een beetje te kriebelen om enkele ratjes in huis te nemen. Ik begin alvast met mijn opzoekwerk, al mis ik mijn lieve Charlie nog elke dag.

  Groetjes!

 2. Dankje voor de tips tigger!

  Ik was al een keertje een klad versie aan het maken over zelfdoding, maar ik kwam tot de conclusie dat dit echt een heel moeilijk onderwerp is! Ik zal al een keertje een klad versie maken van echtscheiding & hem hier posten vanavond :)

 3. Hey iedereen!

  Ik moet voor school een opstel schrijven en ik kon kiezen uit een hele lijst met onderwerpen. Dit zijn diegene waar ik uit twijfel: - Zelfdoding, -Tienermoeders en -Echtscheidingen .

  Ik moet erbij zeggen of ik pro of contra ben en dan moet ik enkele argumenten geven.

  Wat lijkt jullie de beste? En wat zijn jullie argumenten?

  Groetjes en bedankt voor de hulp! :)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .