Spring naar bijdragen

IreneM

Members
 • Aantal bijdragen

  1361
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  6

Profielreacties geplaatst door IreneM

 1. Dag @IreneM,

   

  ik heb daarnet een persoonlijk bericht gekregen van @Mira11. Ze zei tegen mij dat ik een  lachende smiley had achter gelaten in je berichtje dat je Senna hebt moeten laten inslapen. Het spijt me hier zo erg voor! Ik heb het meteen veranderd en het was echt niet de bedoeling! Ik bedoelde dat verdrietige smileytje. Het spijt me echt! Exuseer mij. Het was echt niet de bedoeling!!! Sorry!

  1. IreneM

   IreneM

   Hoi,

    

   Geen probleem, ik ging er al vanuit dat het een foutje was.

  2. (Toon 1 andere reactie op deze statusupdate)

 2. Hallo IreneM 👋

  alsnog heel erg bedankt voor de tip van volièrebouwer dat ik daar kan kijken voor de volière voor mijn aankomende konijntjes👍 Ik heb nog een vraagje, hoe dik is het gaas, want ik kreeg de tip om ervoor te zorgen dat het gaas minimaal 1.5 mm dik moest zijn en ik heb een mooie volière gevonden maar ik kan nergens vinden hoe dik het gaas is. 

  sorry voor alle vragen 😅

  groetjes 😊😉

  1. IreneM

   IreneM

   Hoi, geeft niks hoor. De dikte van mijn gaas is ook 1,5 mm. Het is inderdaad verstandig om niet te dun gaas te nemen zoals het standaard kippengaas. Dit kan makkelijk kapotgebeten worden door roofdieren.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .