Ga naar inhoud

Chan1991

Members
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Chan1991's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Bedankt allemaal voor de berichten. De dierenarts zei vrijdag 2 keer per dag dwangvoeding dus daarom krijgt ze dat nog maar ze likt het wel zelf op van het spuitje. Het lijkt gelukkig goed te gaan
  2. Ik heb peterselie geprobeerd en vanmiddag basilicum erbij gekocht dus even kijken of ze dat wil. Ze at vanmiddag wel een snoepbolletje (rollinis). Ze eet opzich redelijk veel hooi met kruiden nu maar geen brokjes. ik heb vrijdag voor het laatst de da gesproken en ze heeft toen voor het laatst antibiotica en spul voor haar darmen gekregen. ze is wel actief vandaag en poept ook gewoon nog goed dus voer haar in ieder geval dit weekend nog 2 keer per dag met dwangvoeding en dan maandag even contact met de da.
  3. Mijn gesteriliseerde konijn verblijft binnen in haar oude hok en mijn andere konijn zit binnen in het buitenhok. Dus wel een vertrouwde omgeving.
  4. Bedankt voor je bericht. Ze heeft eerst via haar mondje pijnstilling gehad en nu 3 dagen via een injectie.
  5. Mijn konijn (9 maand) is 25 mei naar de dierenarts geweest voor een sterilisatie. Dit is allemaal goed gegaan, alleen bleek ze schijnzwanger tijdens de operatie. nu is ze thuis en at ze de eerste dagen helemaal niks. Heb toen gebeld met de da en moest langskomen voor injecties en dwangvoeding. na een aantal dagen eet ze wel wat hooi maar ook minimaal en voor de rest wil ze niks eten. Ik geef haar in de ochtend wat dwangvoeding en in de avond ook. ik heb Vanalles geprobeerd om haar aan het eten en drinken te krijgen. Verschillende groentjes (ook natgemaakt), babyvoeding in een bakje, brokjes nat gemaakt maar ze wil het allemaal niet eten. Heeft iemand nog een idee of tips? ik heb haar hok tegenover dat van haar vriendinnetje gezet en laat ze ook wel samen los maar ze kunnen nog niet samen in een hok omdat het andere konijn vaak bij de wond snuffelt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .