Ga naar inhoud

KonijnTeun

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

KonijnTeun's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Vraagje 🙂 Wij waren aan de wandel en kwamen, berk, kersen en hazelaar tegen. Nou vroeg ik mij af, als ik de volgende keer een snoeischaar meeneem kan ik mijn konijn hier dan veilig een takje van geven? Incl. Bladeren? Van kers weet ik dat de pitten NIET mogen. Hoor het graag,
  2. Bedankt voor jullie reactie, brokjes uit de hand gaat hier ook goed dus dat scheeld. Bloemkoolblad komen ze ook voor uit hun middag dutje, maar het is vooral gewoon leuk een keer iets anders niet dagelijks haha. Had ook loops gezien die zijn wellicht beter geschikt.
  3. Bedankt voor je duidelijke reactie 🙂 Wat raad je aan voor gezonde snack? Kids vinden het leuk als de konijnen net als hun zelf soms iets lekkers/snoepje krijgen.
  4. Ik had deze bijv. Gezien en toen dacht ik ja dan kunnen die baby dingen ook... Vandaar mijn vraag
  5. Nee dat had ik inderdaad al begrepen en eerder gelezen, maar het gaat echt om van die stengels dat als je ze nat maakt het gewoon snot wordt. Dus geen echte hele maiskorrels en al zeker niet het omhulsel.
  6. Vraagje, mijn kinderen eten graag van die maisfingers (luchtige gepofte mais echt die baby dingen) nou zag ik dat de knabbelsticks in de dierenwinkel bestaan uit mais en tarwe. Zijn de baby stengels ook veilig voor het konijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .