Ga naar inhoud

lalaloopsy

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

lalaloopsy's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Hoi iedereen! Ik heb al even op de konijnkundige dierenarts lijsten gekeken, en zit momenteel ook reeds een tijd bij een DA van deze lijst, maar er worden beslissingen genomen waar ik me echt vragen bij stel. Daarnaast kan ik rekenen op commentaar als ik zelf met suggesties op de proppen kom. (van het wilhelminapark / het forum / een andere DA) Heeft er iemand een idee van nog een konijnkundige DA omstreken Puurs Antwerpen 2870? Nog beter zou zijn iemand die aan huis zou kunnen komen wegens een konijntje met EC, maar ik snap dat dat veel gevraagd is. Bedankt alvast!
  2. Bedankt! Weegbree blijft hier inderdaad ook werken. Ze is stilaan wat meer gaan eten. Hopelijk blijft het zo. Morgen stoppen we met de antibiotica, en gaat de panacur naar een enkele dosis per dag in plaats van een dubbele. Om te zeggen dat ik zenuwachtig ben is een understatement. Gelukkig gaat het er goed in allemaal, succes met Theo!
  3. Klopt, en ze is nu goed ter been dus het is net een leeuw temmen om haar medicatie erin te krijgen. Een echt vredige aangelegenheid is het niet, 2x per dag. Peterselie is ze geen fan van, haver is normaal een grote favoriet maar dat lijkt ook een nee. Wortelloof hapt ze wel nog steeds wat van dus dan maar dat om de 2u naast andere dingen aan blijven bieden neem ik aan?
  4. Sorry nog 1 ding vergeten, haar medicatie! -panacur dubbele dosis nog tot volgende week, dan afbouwen -antibiotica (orniflox) -metacam -neusspoeling (steriel water + slijmoplosser + antibiotica)
  5. Haar maatje wordt gefrustreerd als hij niet door haar verzorgd wordt -_- daarom zit hij momenteel niet bij haar. Dat en het feit dat hij op alle hooi plast uit gewoonte (hooi in de bak), en ik heb nu overal hooi liggen voor haar.
  6. Dat kan ik proberen idd! Erwtenvlokken, pompoenpitten etc. Zien of ze daar zin in heeft. Biks wil ze normaal wel eten, heeft haar ook heel goed geholpen tijdens haar zwaardere periode, maar met de 0.1 eetlust wil ze dit niet. Ze knabbelt zelf een beetje aan wortelloof en een paar stukjes hooi, lang niet genoeg. Wortel gaat er ook in (niet gezond maar ik probeer er alles in te krijgen) Ze valt ook gewoon in slaap boven haar eten. Keutelen nog steeds wel dus al een geluk. Bedankt voor de feedback!
  7. Hoi iedereen! Mijn meisje heeft een slechte EC periode doormaakt maar lijkt nu hopelijk wat aan de betere hand. Van incontintentie, non stop tollen begon ze op dag 6 (2 dagen geleden) plots terug te lopen. Gisteren haar omgeving ruimer gemaakt want daar was ze echt wel aan toe, en ze doet haar plasjes ook weer op de plaats waar vroeger haar bak stond. Lopen lijkt nog wel enorm vermoeiend voor haar. Ik had 2 vraagjes: - ze zou ook weer graag volledig vrij in de woonkamer rondlopen zoals haar maatje maar dat lijkt me nog vermoeiender voor haar. Daarbovenop is de EC doorgebroken door snot, een verlaagd immuunsysteem, en de rest van de woonkamer is niet zo stofvrij. (Ik ga een nieuw tapijt halen vandaag) Wacht ik hier best nog even mee tot ze nog wat beter is? - haar eetlust was goed tijdens EC, maar is sinds ze loopt minder, ik kan er niet aan uit waarom. Ik heb haar gisteren wat gedwangvoerd, maar de dierenarts raadt aan van haar zolang ze keutelt zo veel mogelijk rustig stilletjes te laten doen want marriet is een enorm stresskonijntje. (moeilijk als overbezorgde ouder!). Zou dit kunnen komen doordat ze zo moe is van het lopen? (Ik wil ook geen sandwiche in mijn gezicht geduwd krijgen als ik moe ben) Thanks alvast van Marrietje!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .