Ga naar inhoud

Lucie

Members
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lucie

  1. Heb vandaag een nieuw konijntje weest halen. Hij moet wel nog gecastreerd worden
  2. Heb vandaag net een nieuw gekregen
  3. Oh, Is heel jammer... Gandalf heb ik wel geluk gevonden en afscheid kunnen nemen.
  4. Ben wel van plan om een nieuw konijntje te nemen en ben nu ook al een beetje aan het rondkijken. Waar heb jij jou konijntjes vandaan? Wow! heftig verhaal! Die zelfde buren hun hond heeft ook ooit eens achter onze kip gezeten die leefde wel nog maar was helemaal gepluimd en verdween daarna plots... Heel vreemd
  5. Gandalf had niks van wondes ofzo dus denk dat hij van angst gaat gestorven zijn... Lola vertrouwd mij best goed en ondertussen eet ze wel al weer wat meer dus dit stelt mij enorm gerust. Ik heb ook gepobeerd met een baby knuffel maar ze maakt die niet kapot maar doet er ook niks mee... Ben wel van plan om een nieuw konijntje te nemen binnenkort en ben nu ook wel al een beetje aan het rondkijken.
  6. Volgende week gaan er 2 puppy's weg maar ze hebben er wel nog dus gaan het nog eens bespreken met hun en vooral waar de honden telkens weg kunnen. We gaan wel kijken voor een nieuw konijntje maar hier ben ik nog niet direct klaar voor ... de buren stelden wel zelf voor om het nieuwe konijntje te betalen en de bijkomende kosten zoals castratie. Het idee met een baby knuffel ga ik zeker eens proberen.
  7. De eerste keer waren het de buren zelf die kwamen aanbellen om het te zeggen maar de tweede keer ben ik het weest zegen. De schade aan het hok viel wel mee want nieuwe spijkers in geslaan en een draad recht getrokken. Ze willen in preciepe ook een nieuw konijntje betalen maar ik hier voor ben ik nog niet meten klaar ...
  8. Hey, Jammer genoeg wat slechter nieuws... Vrijdag zijn mijn konijnen aangevallen door de honden van de buren. Ze zijn over de ren gesprongen en hebben ook het hok kapot gemaakt. Lola kon ontsnappen maar jammer genoeg kreeg Gandalf waarschijnlijk een hartaanval... ( er waren niks van wondjes te zien bij hem). We vonden Lola terug en hadden het hok terug gemaakt en de ren op een andere plaats gezet in de tuin ( waar het volledig is afgesloten). Maar toch vonden de honden ergens een plaatsje om erdoor te kruipen. Gelukkig was ik net buiten en kon meteen ingrijpen. Nu houden we haar teidelijk binnen maar ze eet niet zo veel. Drinken is nog redelijk en ze zit heel de tijd in het houten huisje in haar hok binnen. Weet iemand wat ik voor haar kan doen?
  9. hey, ik denk niet echt dat dit zal veranderen. Mijn konijn werd juist liever toen hij een vriendinnetje kreeg😁
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .