Ga naar inhoud

Kever25

Members
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Koekje, Koos en Kiwi ( en *Karamel)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kever25's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Bedankt voor de tips! Ik ben gelukkig bekend met opvangen in de buurt, Jip is mijn 3e konijn die ik via de opvang heb. Ik hou jullie op de hoogte!
  2. Hartelijk bedankt allen! Ik heb er nog wat langer over nagedacht en ik ga ondanks mijn eerdere plannen toch een nieuwe vrouw voor Jip zoeken via een opvang. Dan hoop ik een dame van middelbare leeftijd te vinden (zoals hij) wat klikt, zodat ze samen bejaard kunnen worden. Nogmaals dank voor jullie reacties!
  3. Dag allemaal, ik zou graag jullie advies willen. Ik heb zojuist mijn vrouwtjeskonijn Koekje moeten laten inslapen, ze kreeg vanochtend een fikse hersenbloeding op ruim 11 jarige leeftijd. Nu zit haar man Jip (gecastreerde Vlaamse reus ram, rond de 6 jaar oud), alleen. Ik heb nog een stel: broer (gecastreerd) en zus van bijna 2 jaar. Ze zitten met z'n alleen in een grote ren van 16m2, dus 8m2 per stel, met een gaasje ertussen. Combineren heb ik nooit aangedurfd omdat de dames af en toe boos gedrag vertoonden door het gaas heen, al ging het over het algemeen vrij gemoedelijk. Nu wil ik ivm financiële omstandigheden (dierenarts in het weekend is geen grapje...) eigenlijk niet weer een nieuwe vrouw voor Jip erbij. Wat is wijsheid? Zo laten zitten, heeft hij genoeg aan gezelschap achter gaas? Of beter een nieuwe goede plek zoeken voor hem? Het is echt een buitenkonijn, houdt niet van geaaid of geknuffeld te worden. Alvast bedankt voor jullie adviezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .