Ga naar inhoud

Marjoled

Members
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Zeeland
  • Namen van de konijnen:
    Cloëy, Snowy
  • Huisdieren
    Katten, konijnen, vissen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marjoled's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. Wij voeren ze 2x per dag. In de ochtend ligt het eraan hoe veel tijd ik heb, meestal probeer ik het in een zelfgemaakte puzzel te doen (wc rol dicht gevouwen oid). 's avonds strooien we het los in hun hok.
  2. Marjoled

    Bloem

    Nee, kan het ze zeker niet kwalijk nemen. Zijn een stelletje schooiers, zodra ik in de buurt van hun hok kom staan ze al klaar om te eten. Hou ze lekker bezig door het voer steeds op een andere manier aan te bieden. Dus waarschijnlijk dachten ze, hè een nieuwe speurtocht 😉 Misschien zouden ze (de kids en konijntjes) het heerlijk vinden om samen koekjes te bakken maar je zou mij kunnen opvegen. Beide soorten zijn kleine boefjes.
  3. Marjoled

    Bloem

    Hoi Kolino, Beetje raar verhaal, ik heb met de kinderen iets van papier mache gemaakt. Omdat eentje alles in de mond stopt maak ik zelf de lijm van bloem met water. (Werkt minder goed dan met "echte" lijm maar is wel kind vriendelijk) Tijdens het opruimen heeft een van de kids de placemat (karton) met lijmresten bij de konijntjes gegooid. En ik verstop de biks soms in doosjes om ze actief te houden dus die dachten "eten!!!!!" Dus zo hebben ze bloem kunnen eten.
  4. Marjoled

    Bloem

    Hoi, Even een rare vraag maar is het erg als konijnen bloem (waar je mee bakt) binnen krijgen? Het gaat om een kleine hoeveelheid. Hoor graag van jullie 😉
  5. Ik heb nu kruiden hooi, maar wissel wel ook met verschillende soorten kruiden of weide hooi
  6. Nou dat verbaast me dan weer. Dacht dat ik dan extra pittige dames zou krijgen 😜
  7. Hoi bunny fans, Ik nam even het lijstje door van groente die konijnen mogen eten. En ik kwam de paprika tegen, maar daar stond bij alleen de rijpe vrucht. Nu heb ik nog een groene paprika die voor een groot deel door ons eten gaat maar mag ik er ook een stukje van aan de konijntjes geven? Op internet is het namelijk niet helemaal duidelijk of groene paprika rijp is of niet Dus ik dacht ik richt me tot de meer ervaren bunny houders. Dus wat zeggen jullie, groene paprika wel of niet aan de konijntjes geven?
  8. Is je manneke ondertussen al weer boven? Wij willen ook een ruimte waar onze konijnen kunnen graven maar dit is dus iets waar ik bang voor ben. En het instorten van een tunnel als ze er in zitten. Succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .