Ga naar inhoud

Roosss

Members
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Friesland
  • Namen van de konijnen:
    Knabbel en Babbel
  • Huisdieren
    Katten en konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

284 profielweergaven

Roosss's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Wat vervelend!Ze gaat bij mij ook vaak in de poepbak graven en overal liggen konijnendropjes en het hele hok heeft ze onder gesproeid toch maar besloten om haar te laten steriliseren en hopen dat het allemaal wat minder wordt. Vind het wel sneu voor der maar de kans op baarmoeder tumoren is ook niet meer aanwezig en dat vind ik een heel fijn!
  2. Nee, maar die wordt bijna 3 jaar. Dus ik weet niet of dat nog kan en dat het meer stress oplevert. Ze gaan elke dag naar buiten maar de ene keer 3 uur en de andere keer de hele dag vanwege werkdagen maar als ze in het hok zitten, zitten ze in een hok van 6 vierkante meter.
  3. Maar helpt dat voor jou voedster?
  4. Dat denk ik dus ook, we willen ook graa inzaaien want het is meer onkruid dan gras maar dan was ik ook van plan om zandbak te plaatsen. Wat zouden jullie doen qua afmeting. Ik heb 2 duitse hangoor konijnen en ik zie elke keer zo'n zandbak schelp maar weet niet of dat groot genoeg is
  5. Hoi! Ik heb niet lang geleden 2 konijnen geadopteerd en een nieuw hok geplaatst met stenen er onder. Daarom is er wat zand rond om het hok. Ik laat ze naar buiten om hun energie kwijt te kunnen en ze vinden het ook erg leuk maar mijn vrouwelijke konijn ( Knabbel) die is steeds maar aan het graven of ze is boven in het nachthok of alleen maar aan het graven. Ze doet niks anders dan maar graven. Ik heb ook een mannelijke konijn (Babbel) maar die gaat ook wel graven maar niet zo heftig zoals Knabbel dat doet. Die eet ook nog gras en kom nog eens bij mij en ligt ook graag maar knabbel gaat graven en gaat liggen om tot rust te komen en dan gaat ze weer flink graven. Volgens mij bijt ze daar ook in.. Is het een vrouwelijk ding? Krijg ze teveel energie door het eten, ze krijgt havens kuni hobby pro. Ik heb al heel veel "speeltjes" voor ze. Ze hebben een groot hok, kunnen lekker rond rennen en toch is ze alleen maar aan het graven..Ik hoef geen reacties van konijnen horen te graven, want dat weet ik wel 😅 Maar ze is extreem in dit graaf gedoe. Dat buikje gaat zo hard heen en weer als ze even ontspant en dan gaat ze weer graven.. Ik maak me een beetje zorgen.
  6. Nou ze broer en zus van elkaar, maar dat ze in de nieuwe omgeving is en dat ze haar eigen geurtje wil achter wil laten. Kan heel goed zijn maar ze krabt ook in het nachthok, en op de tegels beneden. Ze verplaatst het hele bedding(hennep met stro) van links naar rechts. Ik dacht meer dat ze deed vanwege haar nagels maar ze is überhaupt onrustig nu ze dat ook in het nachthok doet🙈 is het gewoon een vrouwe dingetje/ de hormonen? Ze wordt in augustus 3 Of dat ze nog heel erg moet wennen aan haar huisje? Ik weet niet zo goed waar ik haar bij kan helpen en wat het is.
  7. Bedankt voor je reactie! ze zijn bijna 3 en het rammetje is gecastreerd. Zat ik zelf ook aan te denken maar ik vroeg me af, wat je moet doen als het langer zo doorgaat. Maar ik ga het zeker even afwachten 😁👍
  8. Hoi! Ik heb maandag mijn nieuwe konijntjes opgehaald, Knabbel en Babbel. Zijn broer en zussen van elkaar en het ram is gecastreerd maar nu sproeit (denk ik het vrouwtje) alleen in het nachthok. Waarom doen ze dit en gaat dit zelf over? Of heb je daar iets voor?
  9. Roosss

    Soort hooi

    Ah super bedankt allemaal. Ik wist niet dat konijnen zo kieskeurig konden zijn 🙈
  10. Hoi! Ik zie steeds meer verschillende (soorten/ ander merk) hooi(misschien was dit al zo?) maar wat gebruiken jullie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .