Ga naar inhoud

Gijs9

Members
 • Items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Gijs9's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

17

Reputatie

 1. Het is ook heftig als konijnen zo worden getroffen door die vreselijke ziekten! Dat gun je geen enkel konijn. Ieder maakt zijn eigen keuzes hierin en heeft het beste voor met zijn of haar konijn, dat respecteer ik ook zeker hoor. Bedoelde het ook absoluut niet als advies maar dat het alleen een goede keuze KAN zijn. Deze keuze maakt ieder voor zich natuurlijk.
 2. Wat naar zeg dat je dit overkomen is! TOCH wil ik je meegeven dat NIET vaccineren WEL een goede optie kan zijn! Mijn konijn is 9 en niet gevaccineerd en nog nooit ziek geweest. In de natuur worden konijnen en hazen toch ook niet gevaccineerd en die worden ook vaak ouder dan de huis konijntjes ; ) Ze bouwen zelf weerstand op, want ze hebben van zich zelf een goed immuunsysteem gekregen! Wanneer je juist WEL vaccineert dan verstoor je deze regeling en kan het diertje juist zwakker worden, ziek worden en sterven. Wil je geen dingen opleggen hoor, maar misschien wel goed om mee te nemen in gedachten.
 3. Gijs met rode blosjes op zijn wangen, dromerig verliefd : )
 4. Gijs9

  Voorstellen

  Wat leuk zeg! Dubbelganger haha. Gijs heb ik gekocht toen hij 4 maanden oud was 2014. Ja hij is echt 9 maar ik kan het ook niet geloven haha door zijn jonge karakter.
 5. Gijs9

  Konijnenkorrel

  En hebben jullie tips welk hooi wel goed gegeten word.
 6. Gijs9

  Konijnenkorrel

  Ha Lezers, Gijs m'n hangoor konijn voer ik al jaren de standaard konijnenkorrel. Hij eet er niet zoveel van... en is ook geen fanatieke hooi eter. Hebben jullie tips, of advies voor andere brokjes of voeding? En is de konijnenkorrel wel zo gezond, want er zitten in de pallets: Luzerne, tarwegries, tarwe, zonnebloemzaadschroot, gerst, palmpitschilfers, sojadoppen*, raapzaadschroot, erwten, bietenpulp, lijnzaadschilfers, rietmelasse, haverschillen, krijt, sojaolie, zout, dierlijk vet. *geproduceerd met genetisch gemodificeerdesoja Graag hoor ik van jullieee
 7. En denken jullie dat muizen door het gaas heen kunnen kruipen van een standaard konijnenhok?
 8. Welk voer gebruikt u voor uw konijn? En hoeveel?
 9. Gijs9

  Voorstellen

  Nee hè, zo gedraagt hij zich ook niet : )
 10. Ja Gijs is alleen, we hebben geprobeerd een maatje te vinden voor hem maar dat had geen succes.. andere konijnen zijn erg dominant naar Gijs, of te wel Gijs is heel onderdanig en trekt zich helemaal terug en lijkt niet op z'n gemak. Maar hij is zo vrolijk elke dag, rennen, binkie maken, rollen, springen en actief. Hij heeft ook wel een hele grote ren, maar dat hebben ze ook nodig. Hij eet alleen niet zo snel, veel en hooi vind hij ook niet echt lekker. Groente en kruiden voer ik hem dagelijks wel.
 11. 25 gram brokjes per kg lichaamsgewicht van Gijs. Ik geef hem van die staafjes/pallets die je zelf kan scheppen in de dierenwinkel.
 12. Dankjewel, ga ik dat proberen. Ik geef het al wel in 3 keer, smorgens, smiddags en savonds. In totaal 25 g per kg lichaamsgewicht van Gijs.
 13. Gijs9

  Voorstellen

  Hallo konijnenmaatjes, Even voorstellen want ik ben nieuw op dit forum. Ik ben eigenaar van mijn lieve konijn Gijs. Hij is 9 jaar en heel erg tam, net een hondje ; ) Groetjess
 14. Hallo lezers, Mijn konijn heeft last van muizen in het hok. Ze komen na mijn idee af op de brokjes die ik aan mijn konijn geef. De muizen doen hun behoeftes in het voerbakje van mijn konijn, en mijn konijn eet dat soms op... Ik wil niet dat mijn konijn hier ziek van wordt, want muizen kunnen ziekten overbrengen. Ook krijgt mijn konijn te weinig eten doordat de muizen veel opeten. Ik heb verschillende dingen geprobeerd: - Heel fijn gaas om het hok gedaan, zodat de muizen niet door de kleine gaatjes van het hok kruipen ; ) - Een diervriendelijke muizenval in de tuin, zodat ze in de emmer vallen, dan laat ik ze in het bos weer vrij. Het hok heeft wel wat kleine spleten en kieren, misschien dat ze hier door kruipen.. Maar mijn konijn is 9 jaar en ik wil eigenlijk niet aan een ander hok beginnen, omdat hij zindelijk is en het hok is zo ruim en hij voelt zich er zo thuis. Ik heb jullie advies hard nodig en hoor graag tips of ervaringen : )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .