Ga naar inhoud

Nickymanita

Members
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nickymanita

  1. Dan is diazepam geen optie. Heeft heeft ze aanvallen als wij niet thuis zijn
  2. Het verschilt hoe vaak de aanvallen komen. De laatste keer was in oktober, en nu heeft ze opeens weer 3x in een week. Er is geen peil op te trekken.
  3. Nee ik heb geen katten en zie gelukkig niks voorafgaand aan de aanvallen. bloedonderzoek ben ik al laten doen. hoezo bent u geen fan van het medicijn?
  4. Hi Allemaal, mijn konijn Tippie to is nu al een tijdje ziek (iets langer dan 2 jaar). Het lijken op een soort epileptische aanvallen (op haar zij vallen en achterpoten die uitvallen). Dit duurt ongeveer 2/3 minuten en hierna is alles weer goed. Dan gaat ze zichzelf wassen en eet ze weer. Hierbij een link naar het filmpje van de aanval. (Let op! Vervelend om te zien). De dierenarts dacht eerst aan E cuniculi, maar nu willen ze fenobarbital voorschrijven omdat ze misschien aan epileptie denken. Ik heb op internet gezocht, maar kan niks vinden. Hebben jullie hier ervaring mee? Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp. met vriendelijke groetjes.
  5. Neehoor, u verpest mijn vakantie zeker niet. Ik vind het heel fijn dat u met mij meedenkt. We zijn inmiddels al 1,5 jaar verder, dus ik ben niet zo snel aangeslagen van nieuws wat ik krijg. Nee klopt zeker. Maar ik heb een beetje zoiets van, zolang Cedric nergens last van heeft en geen symptomen heeft dan hoeven we hem toch niet te behandelen? De dierenarts zei dat 2 weken meebehandelen voldoende was. Daar ging ik dan ook een beetje van uit eigenlijk. Jaa ik hoop dat ze 9 oktober wat verder onderzoek gaan doen. Ze gaan dan kijken voor evt epilepsie vertelde de dierenarts. De dierenarts denkt dat dat waarschijnlijker is nadat hij het filmpje gezien heeft. Ik hoop dat dat dus goed uitpakt! Hoe bedoeld u of ze het gaat redden? Uiteindelijk overlijdt ze hier inderdaad wel aan denk ik, maar ze leeft er al 1,5 jaar mee en is al bijna 8 jaar. Als ze een aanval heeft gehad dan is ze er daarna ook uit en merk je eigenlijk helemaal niks meer aan haar. Eet ze daarna gelukkig meteen weer en gaat zich lekker wassen. Gelukkig dus geen dwangvoeding of ondersteuning met drinken nodig. De dierenarts zegt dat ze het waarschijnlijk niet eens mee krijgt en wij hebben ook het gevoel dat ze er na de aanval geen last van heeft. Zolang ze dus een prima leven heeft en goed uit de aanvallen komt wik ik nog niet denken aan die ene optie 😊 Nogmaals bedankt voor het meedenken 🙂
  6. Wij hebben inderdaad van de dierenarts meranox gekregen. Dit geven wij 2x daags 1,2ml. Helaas geen positief effect dus. Maar alsnog heel erg bedankt voor het meedenken 😊
  7. Bedankt voor je antwoord! Helaas kan het niet eerder dan de 9de, ik ben nu op vakantie. Maar Tip heeft de aanvallen al 1,5 jaar. Dus op die week zou het hopelijk niet aankomen en ze is al bekend bij wilhelminapark. De aanvallen zijn zover wij zien (zijn er alleen in de avond en weekenden ivm werk) ongeveer 1 keer per week. Dexamethason heeft tip al 2x gekregen. De eerste keer had dit positief effect en zijn wij gaan afbouwen. Na een half jaar kreeg ze weer die aanvallen, weer gestart, maar nu nemen de aanvallen helaas niet meer af ondanks de dexamethason. Cedric is inderdaad 1,5 jaar geleden al voor 2 weken mee behandeld. Hij heeft gelukkig geen symptomen verder 😊. Hopelijk komen ze de 9de verder. Want hebben al zoveel geprobeerd inmiddels.
  8. Bedankt voor je reactie! Jaa ze zijn onwijs lief samen. Inderdaad heel mooi om te zien hoe Cedric tip gaat helpen en de hele tijd bij haar blijft. Dankjewel ❤️
  9. Hi, Mijn konijnen tippie to heeft nu sinds ongeveer 1,5 jaar aanvallen (zie filmpje). Naar het willeminapark in Utrecht geweest en die zeiden dat het E. Cuniculi was. Hier medicatie voor gekregen, dit ging een tijdje wat beter, maar ze had een terugval. Toen de dosis van de medicijnen weer verhoogd en nu heeft het helaas weinig resultaat. 9 oktober ga ik terug, de dierenarts heeft het filmpje ook gezien en zei misschien te denken aan epilepsie door de E. Cuniculi. Zouden jullie met mij mee willen kijken/denken. Alvast heel erg bedankt! Hopelijk komt mijn kleine meid er snel weer bovenop ❤️. Ze is zo dapper. Het lijkt me niet om het filmpje wat mijn vader gemaakt heeft, klein te maken en goed om te zetten. Dus bij deze heb ik hem privé op YouTube gezet: (meeste is te zien tot 30 sec).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .