Ga naar inhoud

Wim

Members
 • Items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wim's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

16

Reputatie

 1. Hamsters houden niet van verandering. Als je ze uit hun kooi haalt om gezellig te knuffelen hebben ze minder plezier dan je denkt. Mijn hamster was uit haar kooi gegaan (Ik noem het geen "ontsnappen") maar toen het etenstijd was vond ik haar tussen de voer zakken in een hoek lekker te slapen. Toen ik haar in het hok deed rende ze meteen naar haar nest en kwam er niet meer uit. Ze had haar huisje twee keer verlaten omdat ik onderschatte hoe hoog ze kon springen. Zolang een hamster haar eigen geur ruikt is ze tevreden waar ze ook is.
 2. Jawel, ze krijgt nog steeds hooi te eten, maar ik moet toch opletten, ze knoeien nogal. Ik heb er drie, voor elke konijn een.
 3. Wim

  Verbouwing

  Ik had wel eens een buizerd op mijn balkon. Hij/zij had een kievit gevangen. Helaas had hij de prooi weer verloren want een zooitje eksters zaten hem te verjagen. Die buizerd was groot genoeg om een middelgroot konijn te vangen.
 4. Mijn oudste voedster is gisteren bij de DA geweest voor een sterilisatie. Dat heeft me € 175 gekost, maar daar gaat het even niet om. Ik geloof dat mijn andere konijnen, beiden 3 maanden oud, haar gemist hebben. Normaal zitten ze alle drie gezellig tegen elkaar aan tijdens hun ochtend slaapje, en kom ik tegen 12 uur gezellig bij ze zitten. Maar nu was de oudere er niet, en alles was veranderd. Ze sliepen niet meer bij elkaar en ze kwamen ook niet meer bij mij zitten toen ze wakker werden. Ik had twee pompoen pitten bij me om ze te lokken, maar ze hadden geen interesse. Normaal zijn ze daar dol op. Het was heel saai plotseling, geen spelletjes door de tunneltjes rennen en ook niet meer gezellig aan mij ruiken. Ik denk dat ze helemaal van streek waren, ondanks dat er geen drama is geweest en is ze uit zichzelf in het draag mandje gegaan. Gelukkig mocht ik haar om 2 uur weer ophalen en was ze helemaal weer de oude en het was weer net alsof ze niet weg is geweest. Nu de komende 10 dagen medicijn tegen de pijn en geen hooi om gezellig door te rennen. Vandaag ga ik een paar handdoekjes halen voor in het nachthok (die ze zelden gebruiken), want ze mag niet meer in hooi zitten de komende dagen. Ze blijven bij elkaar, dus de anderen kunnen nu ook niet in de hooi zitten.
 5. Wim

  Hier komt Roger

  Welkom. Ik heb ook een konijn die gewoon buiten is gezet. Ik heb nu drie konijnen, en ze zijn allemaal dol op elkaar en op mij (vooral als ik eten bij me heb 😇). Als je een veilige tuin heb, zonder dat er katten, honden en roofvogels komen, zou ik een mooie omheining voor hem maken. Zoek een leuke partner, steriliseer of castreer beiden, en je hebt jaren lang plezier met ze. Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst!
 6. Mijn konijnen zitten ook binnen. Ze hebben allemaal verschillende tunnels. Overdag slapen ze daar in gezellig met z'n drieën tegen elkaar in hun tunneltje. Dan ze ik ze soms uren lang niet en is het doodstil in huis. Volgens mij kan je konijnen tunnels zelf maken van pijpen uit grote doe-het-zelf zaken.
 7. Wim

  nieuw hier

  Welkom. Wat een schatje en wat een mooie foto.
 8. Wat een mooie tekening 😍
 9. Neen, 2.5 euro, maar een avondje kermis kost gauw meer dan 100 euro in haarlem.
 10. Dat lijkt me sterk. Als ze gaan vechten kunnen er wel een doden gaan vallen. Ik hoop dat ze er nog eens goed bij nadenken. Ze zouden kunnen gaan vechten waar onschuldige kinderen bij staan.
 11. Wim

  Plantenbak in ren

  Ja, ze stoppen niet met knabbelen tot de hele plant weg is. Geef ze een paar minuten en je plant is weg. Als de bag groot genoeg is, blijven ze er in gaven tot er geen zand meer in zit. Ik zou zo nu en dan een paar blaadjes geven. Werkt goed bij mij. Als ze er net niet bij kubben gaan ze aan de omheining knagen, of hij nou van ijzer is of van hout. Als ze heel heel graag bij de plantjes willen komen, stoppen ze niet met knagen.
 12. Misschien worden ze bijgevoerd. Konijnen laten verhongeren is niet diervriendelijk.
 13. Wim

  Herfst

  Ik word daar altijd nostalgisch van, ik weet niet waarom. Misschien omdat ik vroeger kijkdozen maakte op school. Mooie kleuren.
 14. Ik kan dat facebook bericht niet zien, maar ze hebben ook een website. Ik vind het een goede instantie. Maar eigenlijk zouden dieren helemaal niet in winkels verkocht moeten worden. Behalve dat de dieren slecht verzorgd worden in winkels, krijgen de mensen ook verkeerde voorlichting en worden aangespoord tot impuls aankopen. Niks meer in de winkels, geen vissen, vogels, hagedissen, knaagdieren, honden, katten, en alles wat maar dier is. Kooitjes zijn vaak veel te klein in winkels. Soms ie er niet eens gevarieerd voer te koop, gewoon de standaard meuk met allerhande verkeerde voorlichtingen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .