Ga naar inhoud

SnuffieBosEnHazelHoudini

Members
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door SnuffieBosEnHazelHoudini

  1. Haren heb ik nog niet gezien, maar die zitten er nog niet zoveel op haar buik 😉 Ze is vooral hooi en stro naar het wctje aan het slepen en daarin aan het graven en een nestje aan het bouwen. Graven deed ze inderdaad in de ren ook al heel veel, daar hebben ze zand waarmee ze aan de slag kunnen, maar dit is echt binnen in het hok 🙃.
  2. Hoi allemaal, Mijn voedster is vorige week maandag gecastreerd en nu is ze ineens een nest aan het bouwen en als een bezetene aan het graven.. Is dit normaal gedrag en komt dit misschien door de hormoonschommelingen nu haar baarmoeder/eierstokken verwijderd zijn? Ik hoor graag jullie ervaringen 🙂
  3. Ja, dacht ik eigenlijk ook, bedankt voor het meedenken👍. Ik heb het net twee weken vooruit gezet 🙂
  4. Ik heb een afspraak staan voor de castratie van mijn voedster maandag.. Nou weet ik niet goed of dat wel een goed idee is met deze warmte. Ik heb twee buitenkonijnen en een tuin met veel schaduw (bomen). Maar alsnog is het natuurlijk nog steeds warm buiten. Ik hoor graag wat jullie denken :)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .