Ga naar inhoud

Myrthee

Members
  • Items

    176
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Luna.♡ bikkel in de konijnen hemel

Recente bezoekers van dit profiel

591 profielweergaven

Myrthee's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. En hebben jullie ook een paar plaatsen waar je je konijn kan koppelen ergens in Friesland?
  2. Dat wordt het goed doorsparen voor mij , maar alles voor luna 😊 En als Luna terug is van de koppelvakantie , wat kan je het beste doen als ze terug zijn? En is het ook handig om haar eigen voer mee te geven? Luna heeft speciaal voer namelijk..
  3. Myrthee

    Soort hooi

    Hoi! Mijn konijntje vind paarden hooi lekker. Er zitten kruiden in , en het zijn lange sprieten. Een beetje groen en ook een paar gele stukken. Is dit hooi geschikt voor mijn konijntje? Of mag mijn Konijn geen paarden hooi .?
  4. Hallo iedereen. ik heb vanwege een konijn die uit het hok springt het konijn ( Luna) bij de kippen gedaan. Dan heeft ze ook meer ruimte . Het gaat heel goed tussen Luna en de kippen en ze eten graag met zn 3en . Maar nu Luna het konijntje meer ruimte heeft heb ik het idee dat ze mijn vertrouwen heeft verloren . Ze blijft eerst zitten en als ze heeft geroken aan mijn hand en ik haar probeer te voeren of te aaien rent ze weg. Heeft iemand tips? Of een uitleg waarom ze dit doet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .