Ga naar inhoud

Insta jolke16

Members
 • Items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid holland
 • Namen van de konijnen:
  Jolke & Jazz
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Insta jolke16's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

 1. Insta jolke16

  Konijn valt af

  Hoi allemaal, mijn ram van 5 jaar(wordt in November 6) valt de laatste tijd beetje af, hij is wel gezond en gedraagt zich normaal en eet ook gewoon goed maar hij wordt wel wat dunner naar mijn idee. Heeft er iemand tips om hem weer beetje aan te laten komen?
 2. Hallo, Ik heb een vraag over het product van Beaphar konijnen rustspray. Ik kan er online bijna geen reviews over vinden en zou graag van andere mensen die het product kennen en hebben gebruikt willen weten hoe hun het vonden en wat voor effect het heeft. ik heb zelf 2 konijnen. Een super lief rammetje van 5,5 jaar (ik heb hem ook 5 jaar). Hij is echt een konijn naar me hart! Hij heeft geen gedragsproblemen en is super tam en ik heb een mega goede band met hem. Sinds een jaar en ongeveer 2 maanden heb ik mijn voedster, zij is helaas niet zo (logisch alle konijnen zijn anders). Zij is heel dominant naar hem, ze is vaak gestresst terwijl dat totaaaal niet nodig zou zijn. Ze is van karakter heel lief verder. Mijn ram is een echte goedzak en laat alles maar toe. De reden dat ik het product overweeg te gebruiken is omdat ik merk dat ze vaak stress heeft die niet nodig is(mijn ram heeft daar geen last van hij is super chill) ik zou haar graag op haar gemak brengen, ik heb al heel veel geprobeerd met vertrouwen en dat is er wel zolang ze in haar hok zit maar door alle stress buiten haar hok krijg ik niet eens de kans om haar rustig te maken omdat ze me eigenlijk negeert dan en alleen maar paniek aan het maken is in haar eigen hoofdje. ik zou graag jullie mening horen over het product!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .