Ga naar inhoud

MissThing

Members
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

286 profielweergaven

MissThing's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Ze zijn hier ook niet echt dol op de icepod. Als ik ermee kom aanlopen rennen ze weg 😂. Toch blijf ik hm maar neerleggen. De grond erom heen wordt er ook koud door.
  2. Ja ik test ze ook met loops en dan komen ze wel. Maar liggen echt veel meer voor pampus.
  3. Tis hier in de tuin behoorlijk warm. Is het normaal dat ze brokken laten staan bij deze temperaturen? Ze eten nog wel hooi, gras, druivenblad en witlof. Ook peterselie gaat er goed in. Alleen die brokjes laten ze overdag staan. Ben ik niet gewend van deze 2. Maar omdat ze het allebei weinig brokjes eten en nog wel gewoon rond hupsen wil ik me nog niet al te veel zorgen maken. Ze hebben overigens genoeg schaduw en ik heb ook icepod liggen.
  4. Was bij ons in de tuin vandaag al 25 graden. Vandaag eten onze beide Nijntjes een stuk minder brokjes dan normaal. Normaal staan ze te springen om brokjes maar nu hadden ze weinig interesse. Ze eten wel veel gras en hooi en drinken nog wel goed.. Ze hupsen ook nog vrolijk rond. Maar liggen wel vaker languit nu. Ik verdenk het warme weer. Heb de icepods net in de vriezer gelegd want de komende week wordt het nog warmer.
  5. Ze krijgen hier op 2 vaste momenten brokjes. In de ochtend als ze uit de ren mogen en los in de tuin lopen, strooi ik het door heel de tuin. Zijn ze even zoet met zoeken. In de avond als ze weer de ren in moeten geef ik de brokjes in het bakje zodat ik hierna alles dicht kan doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .