Ga naar inhoud

Bonnieclyde

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bonnieclyde's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

  1. Ze heeft indd last van de tanden zijn nu 3 weken geleden geknipt en denk dat ik al terug moet gaan voor ze te knippen weet het niet zo goe of het al terug moet. En hoe moet ik de thee maken ? Gwn warm water en het hooi even laten trekken en er uit. Een tijd geleden had ik ook druppels vitamine in het water maar daar drinken ze ook niet van het is een speciale qua eten. Takken eet ze ook niet
  2. Hej Hej ik ben nieuw op dit forum. Zal ons even voor stellen. Ik had 2 konijntjes. 1 is gestorven na de castratie de dag er na. Na de castratie ondekt dat ze uit een nestje kwamen van insest moeder en zoon… dus mogelijks hart aan doening, men ander schatje heeft dwerggroei ik heel klein maar doet het super. Ik heb al vanaf het begin al het gevoel dat ze geen hooi eet ik heb al 4 verschillende pakken hooi gaan hale maar niets wil ze etend de laatste tijd laat ze de helft ook ligge van de groente enkel de brokken eet ze super goed. Maar ja hooi en groete zijn normaal hoofdvoer.. ik heb al geprobeerd om de brokken 2 dagen weg te laten dan eet ze de groente wel ook niet alles maar wat kan ik nog probere zo dat ze hooi eet. Ik heb schrik als ik groente en brokken een paar dage weg laat dat ze Gwn niets gaat eten en dat is dan ook weer niet goed. Ik heb het op een spelende manier gegeven in een hooi ruif en wc rolletjes in een eierdoos. Wat kan ik nog doen??? Ik ben een beetje hopeloos aan het worden er in.
  3. Hej Hej ik ben nieuw op dit forum. Zal ons even voor stellen. Ik had 2 konijntjes. 1 is gestorven na de castratie de dag er na. Na de castratie ondekt dat ze uit een nestje kwamen van insest moeder en zoon… dus mogelijks hart aan doening, men ander schatje heeft dwerggroei ik heel klein maar doet het super. Ik heb al vanaf het begin al het gevoel dat ze geen hooi eet ik heb al 4 verschillende pakken hooi gaan hale maar niets wil ze etend de laatste tijd laat ze de helft ook ligge van de groente enkel de brokken eet ze super goed. Maar ja hooi en groete zijn normaal hoofdvoer.. ik heb al geprobeerd om de brokken 2 dagen weg te laten dan eet ze de groente wel ook niet alles maar wat kan ik nog probere zo dat ze hooi eet. Ik heb schrik als ik groente en brokken een paar dage weg laat dat ze Gwn niets gaat eten en dat is dan ook weer niet goed. Ik heb het op een spelende manier gegeven in een hooi ruif en wc rolletjes in een eierdoos. Wat kan ik nog doen??? Ik ben een beetje hopeloos aan het worden er in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .