Ga naar inhoud

Sharonaa

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sharonaa's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Yes een serieuze vraag, ik heb zoveel informatie opgezocht aangezien ik goed voor het konijn wil zijn maar ik schrok erg dat 1 van mijn collega's hun konijn zich letterlijk dood is geschrokken, en ik dit ook terug lees en zie in video's over konijnen dat dit kan gebeuren. Mijn buren smijten best vaak en hard met deuren, daarom nogal bang daar voor en wat ik aan gaf dat ik zelf nog wel eens iets laat vallen wat hard kan klinken. Ben na 3 dagen al zo verliefd op mijn konijn dat ik hier gewoon echt niet aan moet denken en hem zo lang mogelijk bij me wil houden. Hij zal ook niks te kort gaan komen en genoeg ruimte, liefde een maatje en alles gaan krijgen! 😊 Bedankt voor je uitgebreide antwoord.
  2. Ik vroeg me af of iemand een idee heeft of een konijn oordoppen zou kunnen hebben. Ik wil mijn konijn graag naar buiten doen (ik heb hem net 2 dagen en overgenomen van iemand dus ben nog echt een leek maar probeer nu zoveel zsm over konijnen te leren), maar er kan wel eens hard geluid zijn en ik ben heel erg bang dat mijn konijn zich letterlijk dood kan schrikken. Ook ben ik erg onhandig en laat ik wel eens iets vallen wat hard kan klinken. Bestaan er oordoppen voor een konijn, of een andere optie wellicht? (Wil hem zoveel mogelijk bij me hebben en niet in een kooi) wat een konijn niet onprettig vind of uit bijv. zijn oren haalt? Ik kan niet veel vinden via google, en hoor het graag wat jullie doen! Zit te denken om anders gewoon oordoppen op maat te laten maken want ik ben er echt heel erg bang voor dat dat gebeurt op den duur n.a.v. alle info die ik tot nu toe heb gelezen en mensen me hebben vertelt. Alvast bedankt voor de info! Ik hoor het graag. :)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .