Ga naar inhoud

Fiene_

Members
 • Items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Fiene_'s prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

2

Reputatie

 1. Hallo, ik zit op de opleiding dierverzorging. En voor school moet ik voor een opdracht naar een dieren keuring. ik woon zelf in Zeeland. Weten jullie leuke keuringen?
 2. Fiene_

  Appelboom

  Er kwam steeds wolluis in en er groeide grote knotsen aan de boom. de wolluis is nu wel uit de boom door de winter.
 3. Fiene_

  Appelboom

  Hoi, wij hadden een appelboom in onze tuin alleen die is ziek geworden dus moesten we die om kappen. Maar mijn vraag is mogen de konijnen die takken nog. Of is dat voor hun ook niet gezond als de boom ziek is ?
 4. Fiene_

  Konijnen toilet

  Hallo, Toen mijn konijnen nog apart zaten deden ze hun behoeften netjes op hun toilet. Ik heb ze een tijdje geleden gekoppeld en het gaat hartstikke goed met hun. Alleen ik heb een toilet in het hok staan, maar alleen het mannetje gaat er op. Het vrouwtje gaat nu ook op andere plekjes haar behoeften doen. Hebben jullie misschien tips dat het vrouwtje ook weer op het toiletje gaat?
 5. Hallo, ik heb een vraagje over mijn konijnen. zijn er mensen die hun konijnen in de winter naar binnen doen? Ik zit er over na te denken. En wanneer doen jullie dat en waarom ?
 6. Fiene_

  Twee konijnen

  Hallo, 😊 ik heb mijn konijnen gekoppeld en het gaat heel erg goed. Ik heb een vraagje over 2 konijnen bij elkaar. Hoe letten jullie op de konijnen of ze allebei genoeg eten en gekeuteld hebben. groetjes Fiene : )
 7. Bedankt voor je reactie het mannetje is gecastreerd en is 4 jaar en het vrouwtje is ook geholpen en is 2 jaar. het verblijf buiten is van het mannetje geweest ik was wel van plan om die eerst goed schoon te maken.😊
 8. Hallo, ik heb mijn konijnen gekoppeld gisteren en het gaat eigelijk super goed😁.Ik heb ze binnen in een ren gekoppeld. Buiten heb ik het echte konijnen verblijf waar ze in gaan wonen. nu is mijn vraag ik wil ze graag in hun nieuwe verblijf zetten. Maar kan ik ze beter nog 1 dagje in de koppel ren laten of kan ik ze beter samen in het nieuwe verblijf zetten? groetjes FieneπŸ₯°
 9. Toen mijn konijn buikpijn kreeg zat die ook al een weekje binnen dus hij is het opzich al wel gewend. helaas weten we niet wat de oorzaak is zijn buikpijn ik heb het ook al aan de dierenarts gevraagd.
 10. Bedankt voor jullie info mijn konijnen worden na de vakantie gekoppeld daarom zitten ze nog apart.😊 ik snap ook dat voor konijnen temperatuur verschil niet goed is. Alleen het is nu ongeveer dezelfde temperatuur binnen als buiten anders zou ik het ook niet doen. Het is voor maar 2 weekjes zodat de oppas beter kan opletten. hij zou ook wel in de kamer kunnen alleen ik dacht dat die in de keuken meer rust heeft. Wat denken jullie?😊
 11. Bedankt voor jullie info mijn konijnen worden na de vakantie gekoppeld daarom zitten ze nog apart.😊 ik snap ook dat voor konijnen temperatuur verschil niet goed is. Alleen het is nu ongeveer dezelfde temperatuur binnen als buiten anders zou ik het ook niet doen. Het is voor maar 2 weekjes zodat de oppas beter kan opletten. hij zou ook wel in de kamer kunnen alleen ik dacht dat die in de keuken meer rust heeft. Wat denken jullie?😊
 12. Hallo, ik ga binnenkort op vakantie en iemand gaat op mijn konijnen oppassen. Ik heb 1 konijntje binnen en 1 konijntje buiten. Mijn konijn die buiten zit heeft soms last van zijn buikje en krijgt dan erge buikpijn. Nu had ik het idee om hem in de keuken te zetten in een ren als ik op vakantie ben. Zodat de oppasser beter op hem kan opletten. Nu is mijn vraag als ik hem in de keuken zet heeft mijn konijn dan last van eetgeuren? Of hebben ze daar niet heel veel last van?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .