Ga naar inhoud

Duncan

Members
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Duncan's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

  1. Voordat de baby’tjes waren geboren volgensmij! Ah ja dat zou het misschien kunnen zijn als dat het geval is, dankjewel!
  2. Dat zou niet kunnen denk ik want vanaf dat het konijn de eerste baby’s kreeg zat ze al alleen en de ram kan er ook niet bijkomen
  3. Ja de ram zit helemaal apart er ver vanaf, de moeder zit alleen in het hokje met de baby’tjes. En nu ineens ligt er weer een klein konijntje bij, 1tje
  4. Ons konijntje heeft paar weken geleden baby’s gekregen, dit waren er 4 waarvan 1 is overleden. Nu zijn de 3 konijnen die er nog overbleven al best groot en ze lopen ook al door de kooi ens.. Nu ontdekte ik dat er INEENS na 2/3/4 weken nog een baby’tje in de kooi lag! Deze lag ook in een nestje maar helemaal alleen.. het konijntje was wel lekker warm maar.. Weet iemand hoe dit kan? Kan een konijn na 2/3/4 weken ineens van nog een konijntje bevallen? We hebben nog een konijn die momenteel baby’s heeft maar die zijn veel kleiner dan die ene die er nu ligt en het hek tussen dat konijn dat ook baby’s heeft lijkt me onmogelijk om helemaal tussendoor te kruipen als zo’n klein baby’tje zijnde, ook lag dit konijntje in een nestje en zag ik de moeder het konijntje ook likken. Heeft iemand een antwoord hoe dit zou kunnen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .