Ga naar inhoud

Miss Bunny Monique

Members
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Miss Bunny Monique

 1. Joke c dank je wel voor je reactie. Speling zit idd in beide knietjes dus t zal wel daarvan komen. Dierenarts had het alleen over speling in beide knietjes Hij zat idd te spartelen en te trappen. Wat zal hij een pijn gehad hebben m’n arme dondersteen.Met moeite kregen we hem eruit. Maar even een tijdje aankijken met pijnstillers en rust en hopen dat t goed komt.

 2. Goedemiddag,

  mijn konijn Ozzy zat afgelopen zaterdag nacht vast met z’n koppie in de tralies, gelukkig kregen we hem er snel uit ( er zit nu kippengaas om de ren)

  zijn koppie is goed maar sindsdien gebruikt hij z’n achterpoot rechts niet.. hij zet hem scheef neer.. leunt er af en toe op...en hupt wat rond.

  Ik ben al 2 keer bij de dierenarts geweest. Eerste keer gelijk zondagochtend nadat hij vastzat , ze kon niks vinden dacht geen breuk, wel pijnstillers mee, maar ook om mezelf gerust te stellen ben ik vanochtend nog even terug gegaan en foto gemaakt. Daarop kon de dierenarts geen breuk vinden, maar vond z’n poot wel vreemd staan. In beide knietjes zat wel speling bij z’n banden maar dat is ook in z’n goede pootje dus ook vreemd maar misschien wel een geboren afwijking zei de dierenarts. Dus ze denken dat het gekneusd is. Do middag weer even overleg met dierenarts. Nu mijn vraag: heeft iemand ervaring met een konijntje dat een gekneusd achterpootje heeft? duurt herstel lang  en waskan ik evt nog doen? Ik moet waarschijnlijk geduld hebben haha. Nog ter info: Ozzy zit in de ren, z’n kooi is dicht dan kan hij niet springen, poepbak vervangen door plasmat met kranten en bedding en dat gaat goed. En hij eet drinkt ,plast en poept goed. Krijgt nl nog wel pijnstillers komende tijd. 

 3. Hoi,

  Ik heb ook zo'n konijn..een vrouwtje (Pinky)..zodra ze me ziet wil ze aandacht & als ze een keertje niet uit de kooi mag..dan laat ze duidelijk weten dat ze het er niet mee eens is! bijt in de tralies..smijt met haar speelgoed & rent keihard door de kooij!

  Ik zeg dan ook NEE tegen haar & in het begin ging ze gewoon door, maar al sinds een halfjaar weet ze duidelijk dat Nee .. Nee is & dat als ik Pinky roep (met iets harder stemgeluid) dat ze iets doet wat niet mag....het grappige is dat als ik nu Nee roep (of Nee Pinky) ze met haar hoofdje gaat schudden...zo van : Nee dat mag niet...dan moet je ook wel weer lachen! Het is een dondersteen.

  Maar ze luisterd goed, want als ze aan hout wil knagen & ik roep Nee Pinky...dan schudt ze haar kopje & ze stopt met knagen...dus blijven oefenen!

  & konijnen zijn niet stom hoor...ze proberen je ook gewoon uit.

  Suc6 met macho!

  Groetjes Monique.

 4. hallo bunnylovers,

  miijn naam is monique ,ben 32 jaar oud & heb vorige week mijn konijn sammie verloren (4,5 jaar oud) had last van gas in de darmpjes.

  sinds afgelopen vrijdag heb ik een nieuw konijntje genaamd pinky...een kleine lieve meid van 6,5 week oud (foto staat in mijn album).

  ik wilde nog even kwijt dat ik dit een tegekke site vind...ga zo door!:bunny:

 5. bedankt allemaal voor jullie reacties...harstikke fijn!

  ik zag inderdaad net toen ik thuis kwam dat ze van die natte drolletjes had...

  dus ik ga de biks maar weer afbouwen...ze at trouwens

  wel een paar sliertjes hooi..dus ze heeft wel honger..nu moet ze maar hooi eten..ik geef iedere avond wel een klein handje biks (20 gram) en van de rest moet ze maar hooi eten.

  groetjes monique.

 6. dank je wel martine,

  pinky eet lekker haar biks op..ze is je dankbaar... dus vanaf 7 manden moet je pas 25 gram per kilogram gewicht geven...dat had de dierenwinkel niet doorgegeven...lekker dom van ze!!

  een foto van pinky krijg ik niet geplaatst ...ik weet niet waarom het niet lukt..zoek ik nog wel even uit..en nee ze is niet roze....maar vernoemd naar pink lady (the pinkladies uit grease)

  groetjes monique & pinky:bunny2:

 7. :bunny2: pinky,mijn konijntje van is 6,5 week oud en weegt 416 gram.

  hoeveel biks mag zij nu eten? is dat 20 gram per kilogram?

  dat betekent dat zij nu maar 8 a 10 gram mag eten? (+/- 20 a 30 korrels),

  dit geef ik nu,maar ze heeft erg veel trek in biks..is dit normaal?

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .