Spring naar bijdragen

Miss Bunny Monique

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Miss Bunny Monique geplaatst

 1. Okki dank je wel voor je berichtje..dat klinkt hoopvol! We blijven pijnstillers geven en geduld hebben en dan komt t hopelijk goed!
 2. Joke c dank je wel voor je reactie. Speling zit idd in beide knietjes dus t zal wel daarvan komen. Dierenarts had het alleen over speling in beide knietjes Hij zat idd te spartelen en te trappen. Wat zal hij een pijn gehad hebben m’n arme dondersteen.Met moeite kregen we hem eruit. Maar even een tijdje aankijken met pijnstillers en rust en hopen dat t goed komt.
 3. Evee sorry voor late reactie maar ik moest werken. Er zijn foto’s gemaakt en daar kwam niets uit
 4. Ik denk het niet, dan zou hij z’n pootje niet gebruiken toch? en dat deed hij gisteren en vanochtend nog wel een beetje, maar de dierenarts had vanochtend alles weer beet gepakt en gevoeld dus nu heeft hij nl weer meer last en gebruikt hem even wat minder.
 5. Goedemiddag, mijn konijn Ozzy zat afgelopen zaterdag nacht vast met z’n koppie in de tralies, gelukkig kregen we hem er snel uit ( er zit nu kippengaas om de ren) zijn koppie is goed maar sindsdien gebruikt hij z’n achterpoot rechts niet.. hij zet hem scheef neer.. leunt er af en toe op...en hupt wat rond. Ik ben al 2 keer bij de dierenarts geweest. Eerste keer gelijk zondagochtend nadat hij vastzat , ze kon niks vinden dacht geen breuk, wel pijnstillers mee, maar ook om mezelf gerust te stellen ben ik vanochtend nog even terug gegaan en foto gemaakt. Daarop kon de dierenarts geen breuk vinden, maar vond z’n poot wel vreemd staan. In beide knietjes zat wel speling bij z’n banden maar dat is ook in z’n goede pootje dus ook vreemd maar misschien wel een geboren afwijking zei de dierenarts. Dus ze denken dat het gekneusd is. Do middag weer even overleg met dierenarts. Nu mijn vraag: heeft iemand ervaring met een konijntje dat een gekneusd achterpootje heeft? duurt herstel lang en waskan ik evt nog doen? Ik moet waarschijnlijk geduld hebben haha. Nog ter info: Ozzy zit in de ren, z’n kooi is dicht dan kan hij niet springen, poepbak vervangen door plasmat met kranten en bedding en dat gaat goed. En hij eet drinkt ,plast en poept goed. Krijgt nl nog wel pijnstillers komende tijd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .