Ga naar inhoud

Terminal

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Terminal's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

1

Community reputatie

  1. Dat is inderdaad normaal kippengaas. Las later pas dat het niet geschikt zou zijn. Maar tot nu toe knagen ze er niet op. En als ze zouden uitbreken komen ze de tuin zelf niet uit. Dat is grotendeels wel dicht gemaakt met volière gaas. eventueel is het nog wel te vervangen, maar dat word flink wat werk.
  2. Goedendag, Even voorstellen is wel zo netjes na alle informatie die ik hier al heb opgedaan. Voor mij de eerste keer konijnen, en voor de vriendin was het al heel erg lang geleden als klein meisje nog. Dus gaande weg leer je een boel, echt geweldig zoveel informatie als dat hier te vinden is! Meet Pluk en Parra, Parra is de grote voedster en Pluk is het stuk kleinere rammetje. Onbekend welke rassen, dus mocht iemand een idee hebben? Beiden 2 jaar oud en opgehaald als stel bij opvang Maaike. In het begin was Parra enorm dominant tot grote ergernis van het kleine mannetje. Nu na haar castratie is het enorm verbeterd en zijn ze echt weer leuk samen. Geluk bij een ongeluk bleek de baarmoeder al lichtelijk geïrriteerd te wezen dus gaat dat die er nu uit is. Het gras veld is grote favoriet… het zijn net koeien met het grazen in het gras. Hopelijk kunnen ze later gewoon vrij in de tuin lopen als wij erbij zijn. Alleen in de borders staan wel wat planten die minder goed voor ze zijn. Dus eerst zien of ze daar van af weten te blijven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .