Ga naar inhoud

Dressed4succes

Members
 • Items

  74
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Berichten die geplaatst zijn door Dressed4succes

 1. De grote verbouwing is begonnen van de tuin. Om ervoor te zorgen dat de tuinman ongestoord zijn werk kan doen zonder dat ie aansprakelijk gesteld wordt voor een weggelopen konijn hebben we Colnago naar binnen gedaan. Dat ging niet zomaar. Meneer had door dat er iets ging gebeuren en liet zich niet vangen. Uiteindelijk was een banaan waar ie toch geen nee tegen kon zeggen. Maar zodra ik hem

  oppakte had ie door hier heb ik helemaal geen zin in haha. Wat een joekel is het toch als je hem vastpakt. 
  Hij vertrouwt me de komende dagen niet meer vrees ik. Zijn blik zegt genoeg haha. 
   

   

  b3379931-fe0e-42bf-b10c-4844f710b0c5.jpeg

  • Haha 1
 2. Het gaat goed met onze vriend. Vandaag een hele mooie ervaring gehad. In de ochtend zit hij altijd te wachten voor onze buitendeuren. Hij weet dat hij dan altijd verse kruiden krijgt. Nu lag hij al tevreden te wachten. Ik ging ernaast liggen en opeens komt hij maar me toe en begint mijn wang te wassen. Echt zo ontzettend lief. Het is raar maar het lijkt alsof onze vriendschap een nieuw level bereikt heeft. Echt fantastisch. 
   

  we gaan wel 9 mei de tuin volledig aanpakken. Meneer heeft op diverse plekken zijn graafkunsten aan ons willen laten zien met wisselende optische resultaten😂😂
   

  we gaan het grasveld verplaatsen naar bij zijn hok en het midden van de tuin wordt opgevuld met kiezels. 

  405e5bd5-4e58-48ac-a1d4-cbd4c577eaaf.jpeg

  f1b5adcd-69a7-48e4-a494-662d8203328c.jpeg

  • Vind ik leuk 4
 3. Het leuke is dat hij zoals op de laatste foto echt stil gaat zitten als ie de camera ziet. Merkten wel dat hij heel even wat schuchter was. Bedacht me later dat zijn maat opeens weg was en dan ie misschien zou denken dat wij dat hadden gedaan. Maar inmiddels is ie dat weer kwijt. Zal wellicht ook stukje rouw zijn. Inmiddels binkt ie weer volop op het gras gelukkig. 

 4. Al 3 stuks gedaan, kijken allemaal uit naar een 2 jarige vlaamse voedster, hebben meerdere lijntjes uitgeworpen. Willen eigenlijk voorkomen dat we een nieuwe halen bv en die dan ook weer single moet doorleven na een aantal jaar. We willen na dit koppel stoppen met konijnen namelijk. 

 5. Het gaat goed met Colnago. Hij speelt en wordt heel tam. We doen het rustig aan. Een vlaamse reus voedster vinden die matched gaat langzaam.  Vandaag bij nibbles en co wezen kijken. Geen vlamingen daar. 

  5FE1DD4C-9B2A-4223-98A5-7567B6DBF4E3.jpeg

  84F13B1F-316D-4AA3-A694-DD020B538759.jpeg

  DA0CDF3A-FC34-4E06-8BDB-2F238B25A47B.jpeg

 6. Omdat het bij de verzameling hoort. Hier ons afscheid filmpje van Penny. Onze dochter heeft gezonden imo heel passend.. Deze post zal verder gaan met Colnago en de zoektocht naar een nieuw maatje die hopelijk snel toegevoegd wordt. Ik ben al in contact met een aantal opvangen. 

   

   

  • Vind ik leuk 2
 7. Ik heb precies hetzelfde. Ben een man 39 jaar. Mensen zullen nooit begrijpen waarom ik verdrietig ben over een konijn. Het is ook iets wat ik goed snap overigens. als outsider houdt de affectie vaak op bij een hond. Ik vond dit forum omdat ik bv de band die ik had met Penny nergens begrepen werd in mijn sociale kringen. Niet uit onwil maar omdat mensen het zich gewoon moeilijk kunnen voorstellen.

  ik mis Penny ook elke dag. De grote bruine ogen. Het aan komen rennen als je met kruiden of een wortel aankwam. Haar chagarijnige reactie als je de kooi kwam schoonmaken. Het reageren op haar naam en het gezellig binnen komen ontbijten. Opeens weg. Enige vrede die ik had was dat ze in haar relax houding lag in het slaap verblijf. Met de ogen open met een tevreden blik. Ze is na 5,5 jaar eigenlijk ingeslapen. Een mooie dood na een goed leven bij ons maar ik voel het gemis van mijn vrolijke vriend. Gelukkig heb ik de jaren als een volleerd paparazzi fotograaf achter haar aangelopen. Heb ettelijke filmpjes om met plezier naar terug te kijken. Het maakt het gemis niet makkelijk wel dragelijker. Maar dat ik een maatje verloren heb doet pijn. Een pijn die alleen iemand voelt die ook verknocht is aan onze pluizige vrienden. Veel sterkte de komende dagen. 

  • Verdrietig 1
 8. Ja Colnago gaan we voorzien van een nieuw maatje. ik ben al wat opvangen aan het benaderen. We willen wel een reus. Eentje qua leeftijd als hem. Anders krijg je weer een grote discrepantie. En ik ben van mening dat er zoveel afgedankte konijnen zijn we willen een daarvan een tehuis bieden. 

  • Vind ik leuk 3
 9. Dank voor alle lieve reacties!

   

  Penny is net begraven in onze tuin. Gat gegraven van 75 cm. Iedereen heeft afscheid genomen. Het leek wel een halve uitvaart. Door alle konijnenspam had ze een trouwe fanbase haha. We gaan nu Colnago verzorgen en kijken hoe hij zich houdt. 

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .