Spring naar bijdragen

ankefino

Members
 • Aantal bijdragen

  82
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door ankefino geplaatst

 1. ankefino

  Odin en Yola

  Het is vandaag precies een maand geleden dat ik afscheid heb moeten nemen van Odin en Yola. Dit was een heel moeilijk afscheid omdat ik ze al een 7 en 9 jaar had. Odin had ik 9 jaar geleden geadopteerd. Hij is uiteindelijk 12 jaar geworden wat een hele mooie leeftijd is voor een konijn. 2 jaar later heb ik Yola geadopteerd als vriendin voor hem. Ze waren een heel lief koppel en waren altijd samen. 7 jaar later zijn ze op dezelfde dag ingeslapen. Odin had artrose, staar en een hartnekkige binnenooronteking wat hem teveel werd. Yola had al 1,5 jaar een baarmoedertumor wat na 1.5 jaar haar ook te veel werd. Ik ga ze heel erg missen.
 2. Ik zou gerbils geen plastic geven om de reden dat ze zoveel knagen. Door aan plastic te knagen kunnen ze deeltjes plastic binnen krijgen. Knagen is heel normaal voor knaagdieren en gerbils staan er om bekent dat ze veel knagen. Ik zou ze gewoon veel natuurlijk knaagmateriaal geven.
 3. Ik noem mijn konijnen meestal de oelies of de bunbuns. Odin noem ik nog wel eens Odie maar voor Yola heb ik geen bijnamen. Mijn gerbil Mortimer noem ik meestal Morrie en onze kat Poki meestal gewoon poes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .