Ga naar inhoud

Cocomelon

Members
 • Items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cocomelon's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

0

Reputatie

 1. Dankjewel! Duidelijk, we houden het bij een leuk koppeltje konijnen uit het asiel! De kosten, ja het is vervelend maar als het is om het beestje beter te maken dan doen hebben we dat er wel voor over. Bij de aankoop zit ook gelijk een zorgplicht vinden wij, pas als leven lijden word houdt het op. Ik herken wel wat je schrijft over het verliezen van huisdieren. Dat is hier wel een dingetje denk ik ja. Weegt het bij jou heel erg op tegen de vreugde die je ervan ondervind?
 2. Bedankt voor je berichtje! Ik hoef niet perse een groot konijn. De Vlaamse reuzen trekken me vanwege hun grootte en hun karakter, dus als die in het asiel zit wil ik die graag samen met een vriendje. Is dat niet zo ga ik voor een ander koppeltje🤷 Het gaat mij erom dat ik een konijn uit een asiel/opvang haal om bij ons een goed en lang leven te hebben. Wat betreft je stuk over de grote zorgen voor de zieke konijntjes. Ik heb niet geen ervaring met konijnen maar ook niet veel. Onze dierenarts is erg goed met en voor konijntjes en weet er dus ook veel van. Dat ben ik al nagegaan😉 Kwa kosten haalt het niet uit, onze kat heeft ons in 6 jaar tijd ook al 5 maandsalarissen gekost aan medische kosten alleen. Dat is geen punt, daardoor en doordat ik zelf medisch onderlegd ben kan ik stellen dat we de uitdaging van zieke beestjes wel aankunnen. We onderschatten dat echt niet. Onze dierenarts heeft ons te vaak in het weekend/avond/nacht gezien dat ze ons zelfs regelmatig de kosten van het consult niet aanrekenden. Wij hebben heel goed contact met ze😊 Maar! Een grote maar, omdat we dus weinig ervaring hebben met konijnen doe ik vast alle informatie en tips op die ik kan vinden. De tuin word begin volgend jaar pas gedaan dus pas dan komt er een ren in van dus zo'n 7 a 8 vierkante meter(misschien 3x3=9 als ik het voor elkaar krijg bij mijn man🤣) Dus wees gerust, we maken geen overhaaste en onjuiste beslissingen!
 3. Heb je misschien een website van de opvang waar dit soort konijntjes zitten?
 4. Komt goed! We gaan niet zomaar dingen doen die niet haalbaar zijn. Desondanks toch bedankt voor je tip!
 5. Cocomelon

  Hallen allen!

  Hallo allemaal! Allereerst bedankt dat ik lid mocht worden! Ik ben Louise en ik woon samen met mijn man, dochter van 2 en onze kater Theo. Over een halfjaar word ons huis flink verbouwd en daarna is de tuin aan de beurt. Wij willen dan graag 2 of 4 konijntjes in de tuin gaan houden, ook vooral om onze dochter(misschien toekomstige kinderen) op de juiste manier te leren omgaan met dieren. Vandaar dat ik mij heb aangemeld om alvast veel informatie op te zoeken en tips te lezen/krijgen. Ik ben van plan het hok zelf op te bouwen op een stuk grond van grofweg 3x3 dus 9 vierkante meter. De konijntjes halen we uit de konijnenopvang zodat ze al gekoppeld en gecastreerd zijn. Al vind ik stiekem de Vlaamse reuzen ook geweldig leuk, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om konijntjes te kopen terwijl er zoveel in het asiel zitten. We twijfelen ook om te kijken naar de "kneusjes", oftewel de konijntjes met een chronische aandoening. Anyway, veel te lang gepraat weer haha. Tips zijn altijd welkom! Ook wat betreft de konijnenopvang, wij wonen in omgeving Leiden. Liefs! Louise en de rest van de bende🥳
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .