Ga naar inhoud

To van de Veluwe

Members
 • Items

  2.507
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

Berichten die geplaatst zijn door To van de Veluwe

 1. En ook zijn hond mishandeld en meerdere konijnen. Te luguber om hier neer te zetten. Inderdaad had hij psychotisch gedrag en zelf schijnt hij gezegd te hebben: ik heb Asperger. Maar triest dat OM de universiteit gewaarschuwd heeft. Zou hij soms te horen hebben gekregen dat hij niet verder mag? We lezen het t.z.t wel.

 2. 3 uren geleden, Miekmoek zei:

  terwijl er wel gewoon hondenbelasting

  In Reimerswaal dus  niet. Vandaar misschien ook meer overlast?

  Nu hebben wij een kat die buiten loopt. Wij wonen buitenaf maar ik heb nog nooit in een kattendrol getrapt of zelfs maar gezien. Wel hondendrollen in de berm. Dan ben je met de bosmaaier de berm aan het maaien omdat je anders niets meer kan zien door het hoge gras en dan ligt er zo'n.....

  Maar ik begrijp het wel hoor. Nu moet ik zeggen dat bij ons in het dorp ik nooit wat zie liggen. Helemaal nooit. De hondeneigenaren ruimen het netjes op kennelijk.

 3. 1 uur geleden, bunnyempress zei:

  Nu vandaag de tweede keer met de horde ging het echt super goed.

  Leuk he dat konijnen daar zo'n schik in hebben. Ik zet ook wat pilonen neer en dan moeten ze door die pilonen heen en dan over de hindernis (hoog) en dan op de catcube (op). Ik heb de clicker nu vastgemaakt aan de catcher zodat ik een hand vrij heb om de beloning te geven.

 4. 46 minuten geleden, bunnyempress zei:

  Dat stuk had ik nog niet gelezen.

  En weet je wie hij doodgeschoten heeft volgens het nieuws? De buurvrouw die het mishandelen van het konijn bij de politie gemeld had. Ook haar 14 jarige dochter is doodgeschoten volgens het nieuws.

  Ik meld dit bericht omdat het met een konijn te maken heeft. 

 5. Trouwens de druivenbladeren hangen al dagen aan de waslijn maar dat drogen gaat veel minder snel dan weegbree.

  En speerdistel heb ik ook te drogen hangen maar die zak kan ik niet aanraken want au, au, au, wat prikken die bladeren.

  Dat kun je toch je konijnen niet aandoen?

 6. 2 uren geleden, Evee zei:

  De gemeente, dus de inwoners via hun gemeentebelasting / hondenbelasting. 

  Nee, in het nieuws stond dat de hondenbezitter verplicht het DNA van zijn hond moet laten vastleggen. Dat zal tussen de 75 en 100 euro kosten. Maar in de gemeente Reimerswaal betalen ze geen hondenbelasting. Dus is het dan voor de hondenbezitter niet duur zo'n DNA onderzoek. Als er een hondendrol gevonden wordt, wordt het DNA bepaald en dat moet deopgespoorde hondenbezitter zelf betalen plus een boete. Het wordt in Spanje, de VS en UK en een stad in Frankrijk al gedaan.

 7. Ik kijk nooit zo naar de datum. Ook niet wat we zelf eten. Soms is melk voor de datum al zuur en ik het het wel eens gedronken 10 dagen na de datum.

  Als iets stinkt of het ziet er niet goed uit, doe ik het weg. Ik heb een enorme voorraad lijnzaadbrokjes gekocht. Zal ook best over de datum raken. Ik zie wel.

  Het is net wat Evee zegt: producten zijn vaak langer houdbaar maar gaan misschien iets achteruit.

 8. 4 uren geleden, hemmel zei:

  Een vervolgconsult is bijna 85 euro

  Ik begrijp hieruit dat het eerste consult nog duurder was? Snel verdiend in 20 minuten. Ik hoop voor het konijn dat hij er baat bij heeft. Dat zou toch top zijn? Leuk dat je ons op de hoogte houdt.

 9. 20 uren geleden, bunnyempress zei:

  maar als ik Scarlett beloon wil hij vaak toch nog gauw haar commando volgen en/of heen en weer springen. 

  Ik richt me meer op Flo met trainen. Hij heeft het eerder door. Rosie volgt een beetje. Met twee konijnen tegelijk oefenen is wat lastig. Maar als zij over de hindernis springt, krijgt ze natuurlijk ook wat.

  Bij het vorige echtpaar was het ook de ram die het beter deed.

 10. 11 uren geleden, bunnyempress zei:

  Let op dat er weleens een verschil zit tussen de fysieke folder en de digitale.

  Ik heb de e-mail nog en daar staat in: Op één artikel naar keuze uit het hele assortiment. Ook op Welkoop.nl met code KORTING20.

  Geldig van maandag 18 t/m zondag 24 september.

   

  Ik ben bij Lidl geweest maar niets gezien.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .