Ga naar inhoud

Cielke

Members
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

42 profielweergaven

Cielke's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

1

Community reputatie

 1. Dank jullie wel. Ik ga ze samen opnieuw koppelen, en dan wacht ik met Nala tot ze nog wat ouder is. ik merk gewoon dat ze elkaar enorm missen. ik heb veel dingen gelezen in het artikel, waar ik dus vee aan heb. nogmaals dank jullie wel
 2. Ja Nala word in feb of maart geholpen. maart zou beter zijn want ze is dan een half jaar. Kan ik dan beter wachten met koppelen?
 3. Dan beter op de slaapkamer of badkamer? nee had het artikel (nog) niet gezien. Ik ga het even rustig door lezen. ze krijgen dadelijk een nieuwe grote binnen ren. dua de kooien waar ze nu inzitten worden weg gezet. ze lopen nu om en om los door het huis. zien en ruiken elkaar. Ze zoeken elkaar op als de ene los zit. Ze waren 11 weken toen ze uit elkaar zijn gegaan en zijn nu 17 weken.
 4. Hoi hoi een poos geleden kreeg ik de schrik. heb toen ook een topic geopend omdat het mannetje op het vrouwtje wilde rijden met 10/11 weken ik was verkeerd voorgelicht. Mannetje meteen apart gezet, heeft paar weken geduurd voordat die pas geholpen kon worden, omdat ze maar 1 balletje steeds konden vinden. inmiddels is het morgen 3 weken geleden en mag ik ze weer gaan koppelen. Op neutraal terrein, dus bv de slaap of badkamer? aangezien ze daar nooit zijn geweest. Ik bedenk me dat de gang ook een optie is. waar moet ik op letten dan? met Zitten vast nog hormonen bij Zazu? men bij Nala misschien ook wel aangezien zij volgende maand pas geholpen kan worden. gaan ze rijden? Kan dat kwaad? ruzie maken? Al denk ik van niet omdat ze elkaar nu ook steeds opzoeken als de ene los is en de ander in de kooi. mee geven elkaar neusjes en gaan langs de kooi liggen als eentje los is. verder nog tips? dank je wel alvast.
 5. Ja langzaam ben ik aan de betere Hand. Dank je ja deze ren had ik omdat hij verkocht werd als konijnen ren. En voor binnen dacht ik dat die prima was maar inmiddels lopen ze om en om los
 6. Sorry. Ben een paar dagen ziek geweest. niet eerder kunnen antwoorden nee de ren die ik had eerst was maar 40 cm hoog met een net erover.
 7. Dank jullie wel. even een update. Zazu is vanmorgen nagekeken. gewicht goed en verder goed gezond. alleen nog steeds 1 balletje. Over 2 weekjes word die opnieuw nagekeken.
 8. De ren die ik nu heb, staat op de foto hierboven mijn andere bericht. morgenvroeg weet ik meer over Zazu. Om 9 uur word die nagekeken. Ik hoop dan zo snel mogelijk. Over anderhalve week kan Nala nagekeken worden, of ze wel of niet zwanger is. ik vind het wel spannend allemaal en word er ook wel wat onzeker van ze zijn allebei Zo rustig nu.
 9. Ja de nachten zitten/zaten ze samen in de kooi. mij ga meestal rond kwart over tien naar boven. dan gaan ze erin. En om 6 uur ben ik weer beneden. dan komen ze eruit. tot ik naar mijn werk ga om 7:25. dan zitten ze weer samen (3 dagen in de week) tot ik thuis kom om 16:45. dan weer eruit tot ik ga slapen. en als ik niet aan het werk ben en geen afspraak of iets heb dan zijn ze van smorgens 6 tot savonds 10 zeg maar eruit. Even kijken als het lukt om een foto toe te voegen. maar deze heb ik voor ze. of zeggen jullie een puppy ren is beter? En waar kan ik die dan het beste kopen?
 10. Ik was nog eens gaan kijken bij de lijst van hier. maar de naam die erbij staat, zij is niet meer werkzaam bij de postwagen. dus als je zou kiezen postwagen of die bij sur meuse dan die laatste?
 11. Ik heb een kooi van 120 cm breed. de wc bak erin. Een schuil huisje. Voer en kruiden bak. waterfles. En een hooi zak bij Wc bak, een bal met hooi boven de wc bak. en dan nog, hoe noem je dat huif? Vol met hooi bij de wc bak. ze hebben wilgen balletjes om mee te spelen. Een hooi tunnel in de kooi. Als ik thuis ben dan leg ik op het laminaat gedeelte van de woonkamer een fleece deken en allemaal klim dingen en huisjes. Een grote tunnel. mee kooi staat open en ze doen de behoefte netjes in de kooi. momenteel dus om de beurt. ik sta om 6 uur Smorgens op en dan mogen ze er dik uur uit voordat ik ga werken (3 dagen in de week) Ik maak alles schoon en vul alles bij. man mijn werk vul ik het hooi bij en krijgen ze opnieuw vers water. men mogen ze er weer uit tot ik moet koken. Nadat er bij ons gegeten en opgeruimd is en we hoeven niet meer weg, mogen ze er weer uit. Ik heb een ren, maar daar springen ze zo overheen. Ook als het net erop zit dan zoeken ze net zolang tot ze een klein gaatje hebben gevonden. ze luisteren al redelijk naar hun naam en commando’s als kom en nee. Als de kerstboom straks weg is wil ik op die plek met panelen iets maken zodat ze ook gewoon uit de kooi kunnen als ik er niet ben ( wel hoog genoeg natuurlijk) even terug komen, donderdag word Zazu nagekeken door de dokter en dan hopelijk volgende week geholpen. Nala word daarna (over ongeveer 14 dagen) nagekeken of ze zwanger is of niet. als het niet is dan kunnen ze twee weken na de operatie van Zazu weer gekoppeld worden. Ik hoop echt dat het goed blijft gaan dan ik merk wel, nu ze uit elkaar zijn, ze zijn allebei best rustig. als ze om en om los zijn dan rennen en springen ze wel. maar ik heb het idee of ze elkaar missen en blijven zoeken als ze los zijn
 12. Bij de postwagen ben ik geweest. Ik had via Google gezien dat ze een konijnkundige arts hadden. op hun site zag ik wel foto’s en tekst van hun team. ik zal eens zoeken op die in Horst. dank je wel
 13. Ja ik ben hier nu ook erg onzeker over geworden. ze deden het goed samen. lagen heel veel bij elkaar. nu ze uit elkaar zijn, zijn ze allebei erg rustig en zitten in een hoekje. mijn hart huilt echt, ik vind het zo zielig. maar het kan dus gewoon niet anders. Ik had nog nooit van mini lop gehoord. Een kleine 30 jaar geleden een konijn gehad. die liep los in huis en tuin. Ging bij de hond in de mand slapen. door hondenluik erin en eruit. Ik was zelf jong toen (12-14) sinds de zomer weer helemaal verkocht nadat ik oppas konijntjes heb gehad. ik dacht dat ik goed ingelezen was. goede huisvestiging gekocht. goed hooi, goede brokken. speeltjes en alles. berekeningen gemaakt Ivm de kosten elke week aan vers groen en hooi. spaarpotje voor de dokter. fokker zei rond 12 weken laten helpen dan hoefde die niet apart. daarna Zegt de dokter beter met 16 want ze zijn te klein. ik voel maar 1 balletje dus nog wachten. kan niet echt kwaad. En ik, ik kan wel huilen nu. Want enigste waar ik niet goed over gelezen heb is zwangerschappen enzo. want ik wist zeker dat ik geen nestje wilde. en als ik nu lees dat Nala de bevalling niet kan overleven maakt me dat wel bang. Ze zijn pas 4 weekjes bij me. Maar ik ben er al zo aan verkocht. Als ik thuis ben mogen ze los. ze komen als ik ze roep. laten zich aaien en knuffelen. als ik door huis loop, lopen ze rondjes om mijn voeten. Als ik bij ze op de grond lig, op hun hoogte, komen ze naar mijn gezicht en geven ze likjes. nee ik wil en Kn niet meer zonder die twee
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .