Ga naar inhoud

Femkee2003

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Snuffie, Pluisje, Bella, Henk
 • Huisdieren
  Konijnen, Honden, Cavia's

Femkee2003's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. @Evee klopt daar heb je helemaal gelijk in. Maar als ze dan al aan de 2 weken zit kan dat dan nog wel? Want dan zit ze eigenlijk al op de helft van de zwangerschap..
 2. @Evee oké dan laat ik haar gwn haar ding doen en zie ik vanzelf wel. @Marjoleink steriliseren terwijl ze misschien zwanger is? Helaas vind ik dat geen optie.. Als het zo is wil ik haar en de jongen de beste kans van overleven geven. Mijn konijnen laten steriliseren is zeker een optie zodat er geen kans is dat dit weer gebeurt maar aan de andere kant is de ram al gecastreerd.
 3. Bedankt voor je reactie! Mijn ram was inderdaad nog niet gecastreerd.. ik ga wat voorzorgsmaatregelen nemen. Helaas heb ik haar bij een fokker gehaald die haar weg deed omdat ze niet voor de jongen zorgden.. de fokker zei toen ook dat ze niet zeker wist of ze toen zwanger was en had mij voor de zekerheid een pot konijnen melk en drinkflesjes meegegeven voor als ze zwanger zou zijn.. uiteindelijk was ze dit gelukkig niet maar ik heb de melk etc. Wel nog staan. Wat is wijsheid als ze dus daadwerkelijk zwanger is? Haar gewoon haar ding laten doen? Of de jongen weghalen en zelf eten geven?
 4. Hoi Hoi, Ik ben nieuw op dit forum dus moet alles nog een beetje uitzoeken😅 Maar ik had een vraag. Ik heb op dit moment 4 konijntjes, 3 voedsters en 1 ram die een week geleden gecastreerd is. Nu is 1 van mijn voedsters 2 weken geleden per ongeluk bij mijn ram geschoten.. ik had dit pas later in de gaten toen ik haar miste. (Ze is een heel lief konijn maar wilt niet altijd aandacht dus ik nam aan dat ze in het nachthok zat..) Nu ben ik me er van bewust geweest dat er een kleine kans is dat ze dus zwanger is (ik hoopte van niet) maar die hoop word nu kleiner... ik heb gister even snel in het nachthok gekeken en ik zag een raar kuiltje van houtvezel en een heel klein beetje hooi. Nu ben ik in het hok om ze een snoepje te gaan geven en dan blijf ik altijd om nog wat te knuffelen en te spelen. Daarna gaan de konijnen altijd tegen me aan liggen behalve Pluisje.. wat ze nu dus wel deed? Ook zag ik haar buik een hele rare beweging maken? Alsof er iets in zat?( ze lag op haar zij) Heel raar was het. Pluisje is nu ook heel aanhankelijk wat ze normaal niet is.. Zou dit allemaal kunnen komen dat ze dan toch zwanger is? Of zal er iets anders aan de hand zijn? Ik weet veel van konijnen maar met zwangerschappen heb ik me nooit bezig gehouden..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .