Ga naar inhoud

2 konijntjes

Members
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

2 konijntjes's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

3

Community reputatie

 1. Oke dankjewel! Vandaar ook me vraag inderdaad
 2. Vanmorgen heb ik 1 konijn naar de opvang gebracht😔 de ander heb ik nu nog alleen maar wil ik in de loop van de tijd koppelen aan een ram bij de opvang.... nu heb ik nog een vraagje , om haar aandacht te geven heb ik haar nu in huis gedaan even zonder kachel aan, kan dat? Aangezien buiten ook koud is heb ik de kachek uitgelaten, is ongeveer 15 graden in huis vanavond gaat ze weer terug na buiten
 3. Oke dankjewel! ga morgenvroeg gelijk even bellen naar de opvang voor informatie en even me verhaal te vertellen laat het jullie weten!
 4. Ja heb een afspraak staan voor zaterdag. ( voor beide dames eigenlijk) Ik bel morgenvroeg even heen om alles uit te leggen en even aanhoren wat hun me adviseren. wil inderdaad graag het koppel mee naar huis als het echt goed gaat ookal duurt dat bijvoorbeeld 2, 3 weken of langer. maar als ik ze dan eventueel wel besluit om een nieuw koppeltje te nemen moeten ze dan thuis niet weer opnieuw gekoppeld worden ivm nieuwe omgeving? ik laat het morgen even weten wat ze hebben gezegd!
 5. Jaa wil graag 2 niet vechtende konijn.. maar vind het beetje spannend door wat er nu gebeurd is
 6. Ja denk ik.. denk dat ze 3 juli zijn geboren ongeveer heb ze met 8 weken gekregen namelijk. ja breng ze zaterdag weg.. en hoop zo dat ze een fijn huisje en maatje krijgen dan is het goed als ze maar gelukkig zijn en heb nu het idee dat ik ze niet gelukkig maak om ze zo te laten zitten. Het is moeilijk maar beter voor hun en daar gaat het uiteindelijk om. weet nu wel als ik weer toe ben aan konijntjes dat ik ze zeker uit een opvang haal.. die gunnen ook een mooi huisje hoop gewoon dat ze er niet zolang zitten niet dat ze er een aantal maanden zitten..
 7. Nee wil ze inderdaad niet tekort doen.. ik ben voor zaterdag een afspraak staan bij hun
 8. Zoekt niet iemand van jullie een voedster? Dan weet ik zeker dat het een goed huisje krijgt en kan ik misschien een keer foto’s krijgen of een berichtje hoe het gaat...
 9. Hai lieve allemaal, ben ik weer te zeuren🙈 ik merk dat ik er veel moeite mee heb ze alle 2 weg te doen.. en dat ik het niet durf om er 1 te houden met een ram erbij.. is het mogelijk dat ik er 1 hou en die genoeg aandacht geef? Of zeggen jullie van nee dat kan echt niet? merk dat het me heel hoog zit..
 10. Ja ben nog aan het nadenken wat ik doe weet nog niet 100% zeker. Hoe zitten ze daar? Aangezien je daar ook geweest bent?
 11. Doe ze denk ik alle 2 weg ja... het is niet dat ik er even “klaar” mee ben maar ben zo bang dat het weer niet goed gaat of wat dan ook en dan moet ik weer moeilijke keuzes maken. en merk dat ik dat heel erg moeilijk vind..
 12. Dankje! Vind ik super fijn om te horen! Doet me super goed. ik wil niet dat ze ongelukkig zijn, en heb het idee dat ze dat nu wel een beetje zijn omdat ze ineens uit elkaar zijn gehaald. ik ga het er zo even met mijn vriend overhebben en dan stuur ik een mailtje naar flappus. Ik laat het jullie weten! en als ik even me hart weer moet luchten horen jullie het snel genoeg🥲
 13. Oke dankje! denk dat ik dan maar een afspraak ga maken.. ookal vind ik het heel moeilijk maar voor hun is het beter
 14. Ik heb contact gehad met dierenopvang flappus.. ik mag mijn 2 lieverds daar eventueel heen doen.. ik wil zo graag dat ik weet hoe het met ze gaat, en ook als ze een nieuw huisje hebben gekregen. Alleen daar kunnen ze niet aan beginnen zeggen ze omdat er weekelijks 25 dieren een nieuw huisje krijgen. Ik snap dat zeker! Heb ik ook begrip voor! Alleen straks worden mijn konijntjes naar iemand gedaan waar er niet goed voor word gezorgd en dat vind ik moeilijk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .