Ga naar inhoud

Naomix

Members
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Naomix

 1. heftig zeg echt niet normaal
 2. bedankt voor het advies dan doe ik het niet indd,
 3. nee dat is zo, nee dan doe ik het niet ,
 4. heeft er iemand konijnen in de voortuin staan? ik ga verhuizen naar een woning waar je geen achtertuin hebt maar wel een voortuin. Ik vroeg mij alleen af of jullie last hebben van honden kinderen of mensen die in een voortuin komen om naar je konijnen te kijken ? of hebben jullie een schutting van 1 meter in de voortuin. Ik heb zelf geen konijnen vroeg mij af of voortuin geschikt is?
 5. oke ja dan houdt het op. dan neem ik geen konijnen helaas.
 6. bestaat er een alternatief voor hooi? ik heb geen konijnen. maar ik vroeg het mij af of dat bestaat? Omdat ik graag konijnen binnen wil houden maar mijn vriend heeft erge hooikoorts tegen (hooi kruiden grassen) Maar als er geen alternatief is dan neem ik simpelweg geen konijnen . Buiten in de tuin wil ik geen konijnen omdat ik het binnen gezelliger vind. ik las op een website iets over stro zou dat ook kunnen?
 7. Naomix

  iets anders dan hooi?

  bestaat er een alternatief voor hooi? ik heb geen konijnen. maar ik vroeg het mij af of dat bestaat? Omdat ik graag konijnen binnen wil houden maar mijn vriend heeft erge hooikoorts tegen (hooi kruiden grassen) Maar als er geen alternatief is dan neem ik simpelweg geen konijnen . Buiten in de tuin wil ik geen konijnen omdat ik het binnen gezelliger vind.
 8. op de website hebben ze zeil te koop die je over de ren kan doen zodat er geen katten roofvogels erbij kunnen. las op de website dat daar goed voor geschikt is
 9. dit is een ren met een hok . Voor de duidelijkheid ik heb geen konijnen ben informatie aanzoeken .
 10. ik heb regelmatig verschillend katten hier in de tuin lopen , En ik vroeg mij af stel ik heb een buitenhok met 2 konijnen en een Ren dan kunnen die katten dus de ren in springen en het konijn pakken Ik zag op internet van die lage rennen met een tralie bovenkant zodat katten er niet bij kunnen , Alleen ik kan er dan niet bij om bij konijnen te zitten , of ze te aaien en tam te maken. Maar op maat gemaakt is te duur , Dus ik koop liever een kant en klare ren die ik ik kan uitbreiden heeft iemand tips? of er rennen bestaan waar ik als persoon bij konijnen kan zitten , Even voor duidelijkheid ik heb geen konijnen.
 11. Hoi hoe maken jullie buitenkonijnen tam? ik denk als je konijnen binnen hebt veel meer band met ze krijg dan als ze buiten in tuin in een hok zit zitten.
 12. Weet iemand hoeveel gram hooi in konijnen hooiruif gaat ? Dan kan ik even uit rekenen hoe hard het op gaat zo kan ik de kosten van het hooi berekenen.
 13. Naomix

  Villa Vork

  hebben jullie geen last van katten in de tuin? die zo in de ren springen?
 14. als je buitenkonijn hebt zijn er dan altijd standaard muizen in het hok? en die dan in je huis terecht komen? ik twijfel over binnen konijnen houden of buiten. Hebben jullie veel last van muizen in tuin bij een buitenhok in de tuin?
 15. Hoi kan iemand even mij helpen ik zoek konijnenhok voor buiten op grootplezier.nl of dierenverblijf.com voor 2 dwergkonijnen met ren budget tussen 200a300 euro welke grootte zijn goed?
 16. Naomix

  Konijnenren vraag

  Ik wil misschien 2 konijnen in de tuin. Alleen ik vroeg mij af hoe groot de ren beste kan zijn en hier de tuin lopen regelmatig buurt katten ik wil natuurlijk niet dat ze bij de konijnen kunnen komen weet iemand welke ren ik het beste kan kopen?.Ik zoek een ren waarbij ik bij de konijnen kan zitten op de grond om ze tam te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .