Ga naar inhoud

Helleke

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Helleke's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Bedankt 👍 Ze hebben er in ieder geval geen last van gehad zo te zien en te merken 😊
  2. Nu het weer herfst is vallen natuurlijk de bladeren weer van de bomen. Nu staan er bij ons in de buurt veel lindebomen waar de opgedroogde bladeren met zaadjes (kleine aangehechte bolletjes aan het blad) in onze tuin vallen. Ik heb al begrepen dat de bladeren van de lindeboom geen probleem zijn maar wat met die zaadjes? Daar zijn mn 2 dwergjes nog gekker op eigenlijk. Binkies zijn niet te tellen 😄 Ik heb voor de zekerheid alles maar uit de tuin verwijderd maar bij de volgende flinke wind ligt het weer vol. Ik vraag me dus af of iemand weet of ze deze zaadjes mogen eten?
  3. Dag konijnenliefhebbers, Mijn zoon Haniël van 10 heeft sinds 2 weken 2 lieve dwerghangoortjes. Op de 1e foto is het van links naar rechts rammetje Ko en voedster Nijn. 2e foto trouwens ook en Ko is hier wel lekker relaxed 🥰 Ook heeft hij bij zijn moeder een Nederlandse hangoor en een Lionheadje. Het zijn beide rammetjes wat gelukkig helemaal goed gaat omdat ze de ruimte hebben. Ik ben zelf ook veel met de nijntjes bezig als mn zoon er niet is dus ik hoop hier veel info te lezen en te vragen als ik er ff niet uit kom 😉
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .