Ga naar inhoud

huib

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

huib's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Dank voor de reacties. @eefje het is zeker een nestje vol levend en bewegend spul 😉 tot nu toe alles goed gegaan. Kippen zijn verplaatst maar de katten zijn nog een issue. Hok is inmiddels afsluitbaar maar ik zie de moeder er gewoon nooit bij zitten en kan dus ook het hok niet afsluiten. DAn kan de moeder er ook niet meer bij. Ik blijf t proberen
  2. Hi allemaal, ik kom zojuist tot de ontdekking dat het konijn, wat we 2 weekjes hebben, uit de ren is ontsnapt en in een leeg schapenhokje en nestje heeft gemaakt..... op de grond. er slapen 4 kippen op een meter afstand en er spelen dagelijks 2 katten.... het hokje kan ik niet afsluiten. Wat is wijsheid? Kan ik het konijn proberen te vangen als t weer even voor voer in de ren is en dan het nestje voorzichtig of in het hok boven de ren doen of alles voorlopig mee naar binnen nemen? Of is t geen probleem (de kippen lijken geen interesse te hebben) en verdedigt het konijn het nest wel goed tegen de katten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .