Ga naar inhoud

Barbara

Members
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Barbara's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. @Marjoleinkhet is vandaag 34 dagen geleden. Hij heeft haar op de 30ste gedekt. Dus morgen is dag 35. Als ze nou morgen ochtend geen nestje heeft, kan ik ze dan weer samen laten of moet ik echt de hele 35ste dag afwachten en ze pas op de 36ste dag weer samen laten? Ze willen zo graag weer bij elkaar zitten. Ben wel erg opgelucht, want de kans dat ze nu nog jongen krijgt ik wel onwijs klein. Heb me zo zeorgen gemaakt dat ze mogelijk zwanger was en voel me zo opgelucht dat er geen nestje is. Maar goed, kunnen ze op dag 35 weer samen of pas op dag 36?
  2. Marjoleink Ze gingen voor de nacht de bench in met veel groeten. Dus ze gingen graag omdat ze wisten dat ze dan hun groenten kregen. Maar nadat ik ze gescheiden heb, sluit ik ze niet meer op en hebben ze allebei hun eigen ren in m'n woonkamer. Maar ik moet wel goed opletten, want mijn vrouwtje springt/klimt over m'n hekken van 80cm heen in de hoeken. Ik merk nu bij het mannetje de frustratie dat hij niet bij haar kan. Zij vind het eigenlijk wel prima alleen. Hoop ze toch zo snel mogelijk weer samen te zetten, dan hebben ze een grotere ren en hoop ik dat m'n mannetje wat beter begint te eten, want die is nu heel kieskeurig geworden kwa eten. Dus nu heb ik 1 grote ren met een hek ertussen om ze uit elkaar te houden. Maar ze hebben nu ook genoeg ruimte. Hoop alleen dat er geen babies komen, want ik had niet verwacht dat hij zo jong al op haar zou kruipen. Mij werd verteld dat grote konijnen (zijn reuze vlinders) pas vanaf 4/5 maanden geslachtsrijp zijn. Volgens een fokker is het geen goede dekking als het mannetje er niet afglijd. Zover ik weet is dit niet gebeurd, maar goed, ze zaten in een grote plastic bench, dus kon het ook niet zien. Dus nu nog 4 dagen nagelbijten dat er maar geen babies komen en dan kunnen ze weer samen en zit ik niet met een ongewild nestje.
  3. Hoi iedereen. Mijn mannetje en vrouwtje zaten samen tot ongeveer 13 weken oud. In de nacht sloot ik ze samen op in hun bench. Die nacht hoorde ik even gegil. De volgende ochtend probeerde m'n mannetje konijn m'n vrouwtje te dekken en weer gilde ze. Dus toen wist ik dat hij haar (geprobeerd) gedekt heeft. Ik heb ze gelijk apart gezet. Een paar dagen heb ik m'n rammelaar laten castreren. Nu zitten ze vandaag dus al 31 dagen apart. Mijn konijn zou nu dus ook 31 dagen zwanger moeten zijn. Maar ze maakt geen nestje, geen verandering in gedrag, etc. Nu hoop ik dat ik geluk heb gehad en ze niet zwanger is. Ik had gerekend om ze 33 dagen apart te houden en als er dan geen nestje is, ze weer samen te zetten. Maar nu zag ik ergens staan dat ze tot 35 dagen zwanger kunnen zijn. Wat moet ik nu geloven?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .