Ga naar inhoud

Timnoo

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Timnoo's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. We zijn 100% zeker van de geboortedatum. Moeder is nog wel jong maar voedt de kleintjes zelf goed. Kleintjes zijn ook gezond maar lopen wel heel af en toe het nest uit sinds vandaag. Liggen daarna weer rustig terug in nestje. Weinig stress, konijn is erg bekend met ons en laat ons ook altijd toe. Moeder krijgt meer dan genoeg eten, altijd toegang tot water en doet het zelf ook goed.
  2. Hallo allemaal! Wij hebben een onverwacht nestje gekregen. Na uren als niet dagen online research te doen en te bellen met dierenartsen en wat niet gaat het nu op dag 10 volgens mij nog steeds goed met de kleintjes. Nu werd ik alleen vanochtend wakker en viel het me op dat ze alle 6 lekker door het hok heen aan het wandelen waren. Op het internet vind ik overal terug dat het vaak pas na 14 dagen is dat ze dat gaan doen. Moet ik me zorgen maken of is het normaal dat ze dit na 10 dagen al doen? Ze lopen even een paar rondjes en gaan dan weer rustig in hun nestje liggen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .