Ga naar inhoud

Eline2900

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Eline2900's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Update. Bedankt voor alle reacties en tips. Erg fijn om te lezen. Ik heb de konijntjes binnen gezet samen met moeder. Aangezien de temperatuur niet verschilt tussen binnen en buiten leek het me een goed idee. Moeder loopt los en voelt zich erg vrij. Ze springt vaak op de bank om ons even te begroeten. De jonkies zitten in een doos zodat moeder er makkelijk in kan en de kleintjes er niet uit. Ik heb een groot deel van haar nesthaar erbij in gedaan samen met wat stro. Moeder doet het goed. En zit wel rond de 2x per dag in de doos. Ik heb ze gisteren voor de zekerheid even laten controleren bij de dierenarts. Alles ziet er goed uit en mooie gevulde buikjes. We hebben besloten de babys zelf te houden. We hebben een grote tuin waar ze los lopen in het gras. Maar het gaat dus erg goed.
  2. Hoi, Bedankt voor je reactie. De ram zit inderdaad apart. Ze is snachts bevallen (denk ik) en ik zag het pas de volgende dag aan het eind van de middag dus ik hoop dat ik optijd was! Ik houd ze nu extra in de gaten. Hoe kan je aan baby konijntjes zien dat ze meer melk nodig hebben? Ik wil het toch proberen met konijnenmelk als mijn voedster niks meer doet met de kleintjes.
  3. Hallo, Ik heb 2 konijnen. Twee voedsters, althans dit is mijn verteld bij de verkoop bij een gezin thuis. Toch kwamen wij erachter dat er ineens jonge konijnen in het hok lagen. Drie stuks waarvan eentje het niet gehaald heeft. Elke dag kijk ik eventjes zonder het nestje aan te raken bij de konijntjes. Zojuist ging ik weer even kijken en was ik in paniek omdat ik zag dat 1 van de konijntjes ineens onderin het hok zat. En zat vast tussen de tralies. Het kleintje probeerde los te komen maar dat lukte niet. Daarbij heb ik zonder bij na te denken het kleintje bevrijd en op de hand gehad om terug te zetten. Moeder konijn keek toe. Nu ben ik dus bang dat het konijntje afgestoten zal worden omdat ik hem/haar vast heb gehad. Wat moet ik doen? Ik heb het hok afgesloten dus ze kunnen niet meer naar beneden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .