Ga naar inhoud

Konijntjes 22

Members
 • Aantal items

  24
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Konijntjes 22

 1. Ik zou daar even naar kijken ik had die nog niet gezien.
 2. Er kunnen geen roofdieren in de ren gelukkig. Ik vind het alleen niet zo'n fijn idee dat de kat misschien iets los trekt en toch naar binnen gaat of dat er iets anders gebeurt.
 3. Ik heb hem perongelijk bij voeding gezet kan iemand hem ergens anders neerzetten.
 4. Tijdens het nieuwe jaar wordt er waarschijnlijk veel vuurwerk afgestoken. Ik heb buiten konijnen en naar binnen halen is geen optie. Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat ze zo min mogelijk stress hebben en er geen last van hebben
 5. We keken vandaag op de camera die in onze tuin komt. We zagen dat er elke nacht een kat in de tuin komt. We weten dat die richting mijn konijnen loopt maar verder gaat de camera niet. Er missen gelukkig nog geen konijnen, maar we willen natuurlijk niet dat dit gebeurt. Wat denken jullie dat ik moet doen?
 6. Ik heb 3 konijnen en je hebt niet altijd genoeg voer ik kwam er te laat achter dat het op was, maar ik moest ze wel voer geven natuurlijk. Ik had gelukkig nog wat oud voer die we niet meer gaven in de kast liggen, dat was gemengd voer. En dat is niet goed voor je konijn heb ik gehoord, omdat er heel veel graan in zit daarom gaf ik het niet meer. Een paar dagen later zag ik bij een paal die de konijnen ren bij elkaar houd, een plantje ik dacht meteen dat dat van het graan korreltje kwam. Dus ik heb het oude voer in een bak met zand gedaan het ging groeien. ik vind dat natuurlijk heel leuk, maar mag je de plantjes die uit graan komen wel geven of is dat ook slecht? Want als dat wel goed is dan kunnen zei de plantjes opeten.
 7. Het voer staat ook hoog maar ik had het denk ik omgegooid of ze heeft er tegenaan gestoten. Gelukkig is ze sinds deze ontsnapping niet meer ontsnapt.
 8. Wij hebben die van karwei net zoals een soort palen waar wij het mee hebben vastgezet. Ik weet niet de maten precies.
 9. Nee geen diarree gehad ik hou haar wel iets beter in de gaten dan normaal. Ze is trouwens heel goed in ontsnappen meestal ontdekken we wel de reden en lossen we dat op. Deze keer was de reden dat ze een gat had gevonden in 2 delen die we aan elkaar hebben gemaakt. Het zat niet helemaal goed meer in elkaar maar we hebben dat opgelost.
 10. Oke ik zal het er even over hebben met de rest van mijn gezin. En er komt zeker geen nieuw nestje (van ons konijn). Bedankt voor de informatie.
 11. Maar ik snap het niet helemaal goed hoe gaat dat dan met dat nestje. Blijven ze dan gewoon daar en komen wij gewoon helpen. Of krijg je een konijn mee en waarneer alles groot genoeg is dat het dan weer terug gaat? Want volgens mij had een vriendin van mij dat laatste ook gedaan maar ik weet dat niet zeker.
 12. Ze kwamen ook niet echt van een opvang maar van mensen die ze daarnaartoe wilde brengen. En ik zou even met de rest thuis gaan praten over dat we ook van een opvang de nestjes kunnen helpen ik had daar zelf nog niet over gehoord. Het was ook geen pret nestje, want we gingen op vakantie en hadden de konijnen bij andere mensen gelaten die ook konijnen hadden. En daar is het misgegaan nadat dat was gebeurd gingen we praten of we misschien een nieuw nestje wilden.
 13. Wij strooiden het voer over de grond. Nu ik jonge konijntjes heb doe ik dat niet meer maar waarneer ze wat ouder zijn ga ik het wel weer doen. Het zorgt ervoor dat ze moeten lopen terwijl ze eten, waardoor ze niet alles in één keer kunnen eten. En eten zo vaak maar 1 brokje tegelijk.
 14. Allebei onze konijnen komen van een opvang. We hebben er 3 vandaan gehaald 1 is helaas overleden en daarna hebben we de ongecastreerde ram erbij gezet. We weten ook nog niet zeker of we nog meer nestjes willen maar voor nu is dat wel het plan.
 15. Nee de vader is niet de echte vader. Die is gewoon gecastreerd anders hadden we verschijnlijk al een nieuw nestje gehad. Ze zitten nu net een gecastreerde ram, een voedster en de kleintjes.
 16. Ik heb hier een screenshot van de verpakking. Je zag wel welke ze het lekkerst vindt alle oranje waren er uit gegeten
 17. Ik wil ze graag samen houden volgend jaar krijgt zij of haar moeder weer een nestje (hopen we). En dan zitten ze met 4 konijntjes. Behalve als het fout gaat dan gaat het konijntje weg.
 18. Mijn konijn is 10 weken geleden bevallen. 1 van mijn konijntjes is al verkocht, 1 gaan we houden en de andere 3 gaan over 2 weken weg. Die heb ik ook apart gezet omdat daar 2 jongens tussen zitten maar die we gaan houden blijft in de ren met de 2 grote konijnen. Maar de grote konijnen mogen natuurlijk niet onbeperkt eten hebben en het kleintje wel hoe moet ik dat doen? De 3 die ik apart heb gezet krijgen namelijk wel onbeperkt biks
 19. Wij geven van Intratuin huismerk. Natuurlijk is het niet het beste maar mijn konijnen krijgen er ook niet heel veel van ze zijn van hun vorige baasje voer van de action gewend dus dit is daar een enorme verbetering op. Ik mag van mijn ouders niet ander voer geven want dat is te duur. Nou is dit niet echt antwoord op je vraag maar ik denk dat die al beantwoord is door andere mensen.
 20. Vanmorgen kregen ze wortel en komkommer vanavond broken en wat geplukte onkruid
 21. Het zijn konijnen snoepjes inderdaad. Ze waren van de action dat zijn natuurlijk niet de beste maar ze krijgen ze ook niet vaak. Het waren best groote ongeveer 4 cm lang en 1 cm dik.
 22. Hij zijn konijnen snoepjes inderdaad. Ze waren van de action dat zijn natuurlijk niet de beste maar ze krijgen ze ook niet vaak. Het waren best groote ongeveer 4 cm lang en 1 cm dik.
 23. Mijn konijn ontsnapt nogal vaak, en we weten elke keer wel te ontdekken waar ze dat doet en we lossen dat dan op. Maar vandaag toen ze ontsnapt is heeft ze de snoepjes gevonden en er een stuk of 13 gegeten. Wat moet ik doen, haar vanavond geen eten geven omdat ze al genoeg heeft gegeten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .