Ga naar inhoud

xevdb1994

Members
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

xevdb1994's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

 1. Ze zijn beide 2 jaar oud. Ik durf niet te zeggen wanneer zij is gesteriliseerd. Hij is eind juni gecastereerd.
 2. Hi iedereen, Ik heb een voedster en een rammelaar. Al ruim 2 maanden zijn ze nu samen en ik kon me niet beter wensen tot vanochtend. Uit het niets blijft hij maar op haar rijden tot haar irritatie aan toe. Ze zijn allebei geholpen dus aan de hormonen kan het niet liggen. Wat kan ik het beste doen? Ze liggen nu weer tegen elkaar aan te slapen maar ik verwacht dat hij zo weer van bil wilt gaan voor de 100e keer vandaag. Ik wil ze liever niet uit elkaar halen omdat het niet op vechten uit loopt en ik er toch bij ben. Heel graag jullie advies!
 3. Geen zorgen ik heb het niet over een hele wortel haha. Echt maar een klein beetje. De keuteltjes vliegen er op dit moment uit.
 4. Update: vanmiddag bij de da geweest. Zn buikje was wat gespannen waardoor hij niet wou eten en slecht ging keutelen. Waarschijnlijk omdat hij een vriendinnetje mist, de afspraak stond over 2/3 weken maar we gaan nu kijken of het deze week al kan. Ik heb dwangvoer meegehad en daar heef hij een portie van gehad en laxatract. De keuteltjes vliegen in het rond en hij is al begonnen met het eten van hooi en wat geraspte wortel :))))
 5. Dat is de biks die ik heb! Het papje ga ik zometeen eens proberen. Drinken doet hij ook normaal. Hij is ook onder narcose geweest, arm ventje is 3 dagen opgenomen geweest bij de DA. Hij mocht echt pas naar huis als het helemaal goed was. Hij heeft ondertussen de hele middag nog nie gekeuteld.. vanochtend voor het laatst. Misschien toch tijd voor de DA te bellen. Het is gek want hij ligt in chill mode er nu bij.
 6. Yes, laatste keer was 1,5 week geleden bij de dierenarts. Hij had toen een luchtweginfectie.
 7. Hooi eet hij ook geen hele balen van leeg bij wijze van een metafoor. Dat is al erg weinig.
 8. xevdb1994

  Slechte eter

  Hoi allemaal, Ik heb al heel veel informatie van jullie forum kunnen halen maar ik loop tegen een probleem aan met mijn rammelaar Loki. Hij is een ontzettend slechter eter, geeft de voorkeur aan stro eten met combinatie van hooi (4 soorten geprobeerd al en met kruidenmix en al er doorheen). Biks ook niet geweldig. Alleen snoepjes gaan zeer goed naar binnen. Afgelopen maand ben ik al 3x met hem naar de DA geweest en hij heeft toen zn antibiotics en pijnstillers gehad vanwege een infectie. Hij is nu 1,5 week weer thuis en we beginnen weer van voorafaan. Hij eet dus wel gewoon zn hooi en stro (alleen naar mijn idee niet voldoende) maar zijn biks kijkt hij niet naar om. Hij is gewoon actief, afgewisseld met uitgebreide powernapjes. Hij heeft alleen nog geen vriendinnetje op het moment omdat ik heb pas sinds begin juni heb toen ik hem gered. Hij was achtergelaten in een studentenhuis. Over 3 weken staat de afspraak gepland om te gaan koppelen. Zou het daardoor kunnen komen? Ik zit echt me mn handen in het haar met wat ik moet doen. (Ondertussen maak ik van biks alvast dwangvoer voor de zekerheid..) Help help help :(
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .