Ga naar inhoud

Bento

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bento's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

1

Community reputatie

  1. Wij zitten met een probleem, we wonen op Vlieland en hebben hier een konijn gevonden. We weten van wie hij is, maar deze persoon wil hem niet terug omdat hij steeds ontsnapt.. hij is inderdaad erg goed in prison break spelen 😅 Het is echt een dotje, we hebben hem ondertussen Berry White gedoopt en we wilden hem eerst ook houden.. vooral omdat we dachten dat het een haar was 😬 maar hij past toch echt niet bij ons koppeltje en onze achtertuin is nu iets te gevuld met spanningen, geurtjes en hormonen.. 😬 Ik heb al een ronde gedaan met opvangen bellen, maar ik krijg steeds te horen dat ze vol zitten. Hier op het eiland bestaan er geen mensen die weten hoe je voor een konijn zorgt (zo zat Berry in een slaapkamer en daarna in een klein hokje).. we willen zo graag dat hij goed terecht komt met een vrouwtje voor hemzelf! Heeft iemand tips? We willen er best ver voor rijden eventueel. Alvast bedankt voor jullie hulp!
  2. Hoi hoi! Dit zijn Bagel een NL hangoor van 5 en haar bedje Bento, een Fransoosje van 1 😊 Ik kwam altijd al op dit forum voor mijn konijntjes, we hebben erg veel nuttige informatie van dit forum verkregen! 🙂 Groetjes, Tamara
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .