Ga naar inhoud

Geestig

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Geestig's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

0

Community reputatie

  1. Raadsel is opgelost. Hij is niet gecastreerd zag mijn dierenarts (gebeurt aanstaande dinsdag). De opvang heeft een fout gemaakt, maar na contact met hen, helpen ze heel goed met meedenken en oplossen. Mijn vorige voedster was waarschijnlijk te oud, waardoor er geen kleintjes kwamen. Nu gaan we genieten van de kleintjes zolang ze er zijn 😉
  2. Ik ga hem inderdaad maar laten controleren, ondanks de eerdere bevestiging van mijn dierenarts. En het zijn er inderdaad 3! Er lagen er 2 in een ander hoekje van het nachthok. Die zijn ook een stukje kleiner. Heb ze bij elkaar in het nestje gelegd. Bedankt voor de tip. Dan houd ik de ram langer apart ( er staan heel verschillende dingen op internet hierover).
  3. Hoi, 8 weken geleden is onze voedster doodgegaan. 33 dagen geleden hebben we een andere 3 jaar oude voedster van een boerderij in de buurt gehaald. Onze ram komt bij de opvang vandaan en daar is hij gecastreerd. Onze dierenarts heeft dit bevestigd. Echter vanmorgen lag er ineens een babykonijntje in het hok. Dan moet de voedster dus zwanger zijn geweest toen we haar kochten of de castratie van de ram is niet goed gegaan (dit was in januari en onze vorige voedster is niet zwanger geworden, ze was al wel oude dame). Onze twijfel komt doordat het vandaag precies 33 dagen is dat we haar hebben.... Graag ook advies hoe oud het konijntje moet zijn voor de ram er weer bij mag. Of mag hij helemaal niet bij het babykonijntje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .