Ga naar inhoud

Carrit

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Carrit's Achievements

Groentje

Groentje (1/6)

2

Community reputatie

 1. Carrit

  Wondje voorpoot

  @Eefje Er zit inderdaad nog een wondje wat helend is. Dierenarts heeft zalf met een verbandje geprobeerd maar dat had hij zo weer van zijn pootje af gewurmd helaas. Maken het nu wel steeds schoon met Betadine of afgekookt water. Belangrijkste is wel dat hij er niet aan likt zegt de dierenarts.
 2. Carrit

  Wondje voorpoot

  Onze Carrit heeft nu al meer dan een week een wondje onder zijn voorpootje. Via de dierenarts hebben we een kapje gekregen voor hem en die draagt hij nu al een week (advies was een week). Gisteren geprobeerd de kap er af te doen omdat het pootje er goed uit zag, helaas na een uur het pootje alweer half kaal gelikt/getrokken. Nu de kap weer om en Carrit zit nog steeds gescheiden van zijn vriendinnetje. Geprobeerd ze samen even los te laten maar Carrit valt Suus dan aan (angst/ziekte gedrag)? Heeft iemand ook ervaring met bovenstaande? Het is zo sneu voor beide. Geen idee dus hoelang die kap nodig is..
 3. @Punky punk Bedankt voor je reactie! Heb inmiddels ook een ander pension gevonden dus ga daar ook nog even kijken die hebben iig op de site staan dat de konijnen gedeelte van de dag lekker kunnen rennen en spelen. Voelt toch beter!
 4. Hallo, Dit is het eerste jaar dat wij onze konijnen naar een pension willen doen. Heeft iemand ervaringen bij vakantieopvang op de kinderboerderij Rosorum in Zevenaar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .