Ga naar inhoud

f_klomp

Members
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over f_klomp

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lotje, het andere konijntje, eet, drinkt, plast en poept gelukkig goed. Wat een opluchting. Ze was de meer voorzichtige van de twee, maar kwam vanmorgen vrolijk op ons afgehuppeld, springt en buitelt door de ren. Wel wat schrikkerig. We hebben twee knuffeltjes in de ren gelegd. We durfden ze niet direct in het hok te leggen, ik was bang dat ze zou schrikken. Zo kan ze er vast aan snuffelen.
 2. Ah, wat een lieve reacties, dank jullie wel! We zijn erg verdrietig. Het is een vrouwtje. Maar nog even wachten met koppelen dus. Zo zielig dat zo'n kleintje dat alleen buiten zit 😔. Ik heb de meeste artikelen over koppelen al gelezen, maar merk dat ik het in ons geval ingewikkeld vind, met deze leeftijd. Nog enkele weken wachten - helder Gecastreerd mannetje erbij - helder Maar wat is dan handig?
 3. Dag! Wij hebben voor het eerst konijntjes. Mijn schoonzus had een onverwacht nestje en onze kinderen wilden heel graag konijnen. We hebben een fijn hok met ren gemaakt, ook afgedekt met gaas, maar helaas is één van de konijntjes toch aangevallen. Waarschijnlijk via de heg, dus dat moeten we verder dichtmaken. De konijntjes waren er pas net, en zijn 10 weken ongeveer. Er is er nu dus eentje over, heel sneu helemaal alleen en nog zo klein. Dus daar willen we graag snel gezelschap voor. Maar hoe kiezen we nu het beste gezelschap in deze situatie? Een ander kleintje of eerder een volwassene?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .