Ga naar inhoud

Minipaardenfan

Members
 • Items

  71
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Huisdieren
  Paarden dweghamster fay

Recente bezoekers van dit profiel

560 profielweergaven

Minipaardenfan's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

8

Reputatie

 1. Fay heeft nog haar duna . Maar ze knaagt niet meet aan de randen . Dus dat ie een goed teken . Nogsyeeds druk aan het sparen. Maar wil eerst kijken hoe ze reageert op knaag graan . En andere dingen zoals.een hangmatje in haar kooi. Mischien is dit ook een optie heb nu ook haar beschutting g gegeven ik had een bakje die heb ik klein gemaakt en tussen de bodem bedekking in gestopt. Zodat ze lekker kan verstoppen .
 2. Vind het allemaal we duur. Voor een meeting. Ik zie graag meetings die gratis zijn
 3. Fay haar kooi is 3 dagen achter elkaar aangepast . Dus ik kreeg het advies om eerst even te wachten omdat het stress kan opleveren bij te veel veranderingen. Ik heb een Jumper in de buurt . Die heeft vaak veel meer dan de welkoop . Ik ben aan het sparen nu . Ik wil 40 euro.sparen eerst . Dan kan ik de grote action van 145 liter kopen . En dan meer bodembedekking . En meer dingen om ook de hoogte in.te werken ..ook gaas . Ik heb een burgelinder die handig is dus die kan me.er mee helpen .( woon op bueglijd wonen)
 4. https://www.action.com/nl-nl/p/opbergbox-2ed4988a/ Kan ik hier een bincace van maken
 5. Ik had deze geadviseerd gekregen van iemand die heel veel van hamsters weet . Ze zei dat 71 x 46 x31,5 goes was omdat die groter is dan 50 x 70 of 70 x 50 is . Ik weet nu niet meer wat wel of niet goed is . Ik had hier ook gehoopt op antwoorden . Maar ook hier word niet positief gereageerd wat ik ook doe .
 6. Ik snap jet niet meer . De kooi die ik nu heb werd aangeraden een jaar terug . Waarom is hij dan nu niet meer geschikt. Die bakken van de action de gootste is kleiner dan de kooi die ik nu heb
 7. Ik kan wel een andere bak kopen maar die zijn veel te duur . Ik had een salma bak gezien . Maar die maat is 50 bij nog iets . Die is dus onder de advies maat . Ik zit er over te denken. Om een bak te kopen daar een zeikant van uit zagen plastikglas er tussen en op de bodem . On een ruimer hok te maken .
 8. Dan kan ik helaas niet mee doen
 9. https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/hamster/#huisvesting Hier staat dat de minimale maat 70x50 is die van mij voldoet aan de advies maat ..
 10. Mijn bak is 71-46-31,,5 Volgens het lisg is dit de goede maat voor een dwerg hamster. Wij hebben geen ikea in de buurt . Woon in Friesland en daar is geen ikea .
 11. Moet het echt geld kosten. Anders kan ik helaas niet mee doen . Anders moet ik er over na denken
 12. Fqy heeft al een paar keer mee gemaakt dat ze naar een andere plek ging . Ik had 1 keer c en moest naar men moeder voor 10 dagen . Fay moest mee omdat de lijding geen voer wilde geven . Ze kwam rustig uit haar huisje. Ging kijken en toen weer in haar huisje om te slapen . We zagen helemaal geen stress . Bij haar .we hebben ook 2 weken vakantie gehad . ( niet deze waar het om gaat ) toen is ze naar iemand gegaan die heel veel van hamsters af weet . Fay was daar 2 weken ..en toen weer bij mij . Fay vind auto rijden geweldig. Omdat ze lekker in haar kooi mag blijven
 13. Ze heeft zeker genoeg te knagen. En kan ook graven
 14. Ik heb dit al eens gedeeld maar daar werd ik afgekraakt met wat ik ook deed Duw ik ga het hier vragen . Ik heb voor men hamster een duna multy ze knaagt aan de hoeken . Dus had ik tips gevraagt. Ik moest maar de bodem hoger maken . Maar dan kan ik niet veel meer kwijd . Ik had het laten zien hoe jet voor en na was. Alleen werd ik helemaal de grond in getrapt . Bovenste foto is voor obderste foto is na Dit is de kooi er zijn 2 foto's . 1 is voor die is laag met een rosé wc . De ander is van hoe hij nu is Dit is de andere foto er is 1 waar het huisje in het midden staat . Dit heb ik gister gedaan . Maar ik werd zo naar beneden gehaalt dat ik nu niet meer weet wat goed is . Hoe kan ik mijn duna zo goed en graafbaar inrichten met de spullen die ik nu heb het is zo dat ik niet elke dag de kooi wil veranderen . Omdat dat niet goed is voor een hamster
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .