Ga naar inhoud

HeidiG

Members
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HeidiG

 1. Hoeveel ruimte hebben cavia's buiten nodig? En als ik er 3 wil is een hok van 1,50 breed bij 50 diep groot genoeg? Zijn 2 cavia's ook een optie?
 2. Zouden cavia's een betere optie zijn? Ik twijfel enorm na wat ervaringen en reacties een ren is in onze tuin onhandig en ondanks dat we best de giftige planten kunnen verplaatsen in een pot op ooghoogte bijvoorbeeld, zitten er nog meer haken en ogen aan dan we hadden gedacht.
 3. Helaas vind mijn vriend een ren niet zo mooi (mij maakt het niet uit) Onze tuin is verschillend in hoogte en op verschillende plekken staan er planten. Wat is de minimale m2 wat konijnen nodig zijn?
 4. Excuses onze tuin is trouwens 40 m2
 5. Goedendag mensen, Ik en mijn vriend willen al jaren huisdieren. Een hond is niet haalbaar, een kat kan nier vanwege de allergie en voor een konijn hebben wij ruimte en genoeg tijd. Nu zijn wij bij een stichting geweest die konijnen opvangt. Hier hebben wij een positief gesprek gehad, en gaan er binnenkort nog een keer heen, omdat wij nog wat 'twijfels' hebben. Wij hebben een ruime tuin, maar geen handige tuin qua indeling voor een ren. Wij zouden de konijnen graag laten loslopen in onze tuin. Wij hebben alles dicht (stenen muur, schutt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .