Ga naar inhoud

FlappieFifi

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over FlappieFifi

 • Titel
  Groentje

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben geen fokker, zeker niet. Maar een echte huisdier liefhebber. Bent dol op mijn konijnen en andere huisdieren. Gezellige beestenboel bij ons thuis. Bedankt voor jullie antwoorden en het hartelijke welkom.
 2. Hallo, Ik zou graag willen weten vanaf welke leeftijd ik mijn vrouwtje 6 mnd en mannetje 1 jaar. Bij elkaar kan zetten. Ik heb ervaring met nestjes, echter was dat bij mijn vorige konijnen die wat ouder waren toen ze bij elkaar zaten. Nu wil ik dus van Fifi ook een nestje, maar wil graag tips vanaf welke leeftijd dat het beste is? Lijkt me nu nl. nog zo jong????
 3. Hallo, Ik zou graag willen weten vanaf welke leeftijd ik mijn vrouwtje 6 mnd en mannetje 1 jaar. Bij elkaar kan zetten. Ik heb ervaring met nestjes, echter was dat bij mijn vorige konijnen die wat ouder waren toen ze bij elkaar zaten. Nu wil ik dus van Fifi ook een nestje, maar wil graag tips vanaf welke leeftijd dat het beste is? Lijkt me nu nl. nog zo jong????
 4. Hallo, ik ben Anna en wij hebben twee konijnen. Een mannetje, van 1 jaar oud, niet gecastreerd en een vrouwtje van nu 6 maanden. Ze zitten niet bij elkaar in het hok. Maar we willen ook met deze twee een of meerdere nestjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .