Ga naar inhoud

Annemien

Members
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Annemien

 • Titel
  Groentje
 1. Rosalie bedankt voor je reactie!! Daar kan ik wat mee 😊👍
 2. Wat krijg ik ineens allemaal info waar ik niet om vroeg? Onze konijnen hebben een goed leven Een heeeeeel groot hok (want ik houdt ook niet van beesten in te kleine hokken) een onwijs grote ren van 10 meter bij vier waar ze zelf in en uit kunnen en nog een tuin die helemaal is afgesloten waar ze soms ook in mogen. castratie en tot hoelang ze vruchtbaar zijn en van elkaar scheiden ben ik ook op de hoogte. Ik had alleen een vraag over het nestje, wel of niet verplaatsen
 3. Rammetje is al een tijdje bij de voedster weg (in ander hok) en is al gecastreerd.
 4. Hallo, Onze voedster zit in een mooi ruim hok met twee etages. De onderste etage gebruikt ze om te poepen en te plassen en de bovenste etage is helemaal schoon. Nu heeft ze een nestje gekregen maar die heeft ze op de poep en plas etage gemaakt... Ze is vroeger bevallen dan gedacht dus die etage was nog niet verschoond. Mag ik het nestje naar boven verplaatsen Ze is vandaag bevallen. Vriendelijke groet Annemien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .