Ga naar inhoud

Bunny_time

Members
  • Items

    221
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bunny_time

  1. Hoi, 

    ik wil graag beginnen met het trainen van mijn lieve konijntjes, ze zijn namelijk erg actief en ze maken vaak een beetje een verveelde indruk.

    ik wil  ze graag klickertraining leren, over hindernissen laten springen, de target leren en al dat soort dingen. Ik heb een extra ren waar ik ze in zou kunnen trainen, maar wat mijn vraag eigenlijk was is of ik ze dan tegelijkertijd in die ren moet trainen of dat het beter is om ze apart de doen. Dat laatste lijkt me niet het fijnst voor ze, maar dan leiden ze elkaar niet af en ik dacht omdat ze dan toch wel lekker bezig zijn. Maar wat is volgens jullie het beste of waar hebben jullie goede ervaringen mee?

  2. het gaat nu veel beter! We hebben met de barricade die eerst om de ren stond de helft va de tuin afgezet nu kan de hond niet meer rond de Rennes rennen alleen nog maar voor het hek ook blijven de konijnen nu rustig zitten op hun plaats. Eerst kwam de hond  niet zelf naar binnen maar nu wel. En de hond is nu Ook niet meer zo onrustig en ligt lekker te dutten in de zon.

  3. Hoi, ik wilde graag jullie om advies vragen. Ik heb namelijk een hond en sinds vandaag een super leuk koppeltje, maar mijn hond kan er niet goed tegen dat er ineens konijnen in haar territorium zijn en is al de hele dag onrustig. Ook is de hond perongeluk al buiten geweest en toen ging ze mijn koppeltje opjagen, daarna waren mijn nijnen echt super schuw een paar uurtjes lang. Maar ik kan mijn hond niet de hele dag (we laten haar wel uit natuurlijk) binnen houden omdat ze best wel actief is. Dus hebben jullie advies voor mij? Of tips om de hond en nijnen aan elkaar te laten wennen? Deel deze graag in dit topic!

  4. 6 minuten geleden zei happy211:

    Wat redenen die ik kan bedenken waarom iemand niet zou vaccineren:

    - het mag niet van ouders: dit is altijd erg jammer, want het is zo moeilijk om ze over te halen als ze het zelf onnodig vinden.

    Gelukkig begrijpen mijn ouders dit en zijn ze zelfs bereid het te betalen!

    • Vind ik leuk 3
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .